Şimdi Ara

OYUNLAR HARD DİSKE ATILMIYOR(CLEAN DİSK)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende 2 tane sanırım bozuk oyun var. oyunu sürücüden yani dvd den oynaya biliyorum sorun çıkmıyo ama hard disk e atmaya kalkınce %30 a gelince

türkçesi DVD KİRLİ TEMİZLEYİP BİRDAHA DENEYİN gibi bi yazı çıkıyor DVD Mİ bozuk yoksa hard diskte bi sorunmu var. diğir oyunlarda böyle bir sorun yok sadece bu iki oyunda yapıyor. lütfen yardım edin..

• Bende de Rockstar'ın Midnight Club: L.A ile Red Dead Redemption'un DVD'lerinde HDD'ye aynı sendeki gibi yükleme hatası veriyordu. Sorunu uzun süre ben de çözemedim. Acaba Rockstar imzalı oyunlarda mı sorun var sadece, yoksa HDD'de mi, yoksa DVD'de mi anlayamadım. Sonra gittim başka yerden farklı DVD aldım. Oyun tertemiz HDD'ye yüklendi. Yani DVD'den HDD'ye yükleme hatası veriyor ise 2 seçenek var.

1) Ya DVD sorunlu (çizik vs.)
    2) Ya da yazdırılma esnasında bir hata yapılıyor (patch, crack v.s işlemi yapılırken)
  • Eger oynayabiliyorsan korkmana gerek yok, sorun DVD'de. Bende de oldu birkac kez...
  • ilginize teşekkürler

akşam oyunu aldığım adamlarla telefondan görüştüm oyunu getirin değiştirelim dediler fight night champion almıştım bide vancuis vardı artık oynamak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.