Şimdi Ara

Oyunlar aşırı derecede kasıyor [gtx670mx]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem imzamda. Az önce Crysis 3 yükledim. Tüm ayarlar low vsync vs her şey kaplı. hatta çözünürlüğü 1920x1024 den 1280x1024'e getirdim. Halen aşırı bir kasma var.
    Şimdi laptopta Intel ekran kartı ve Nvdia ekran kartı gözüküyor. Acaba oyunlar intel'den mi açılıyor?
    Dandik oyunlarda bilene medium-high anca oynuyorum. Ultra'da pc pert.

Driver güncel, dx11 kurulu. Bunun dışında yazılımsal pek bilgim de yok.
    Oyunlarda hangi ekran kartını kullanıldığını nerden görüntüleyebilirim?

• oyunun simgesine sağ tıklayıp grafik işlemciyı çalıştır sekmesinin altında yüksek performanslı nvidia işlemciyı çalıştırı seç ve öyle dene birde aynı yerde varsayılan olarak hangisi gözüküyor ona bak eğer intel gözüküyorsa hemen nvidia kontrol panelinden olması lazım varsayılani yüksek performanslı nvidia işlemci yap yoluna devam et büyük ihtimal senin de dediğin gibi intelle çalıştırıyor oyunları o ekran kartında kasma yapmaması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dahili intel kartla oynuyorsunuz yapmanız gereken masaüstü sağ tıklayıp nvidia denetim masasından 3d ayarlar bölümüne girip kart seçeneğini genelde otomatik seçilir yazar onu nvidia yüksek grafik işlemcisi yapmanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Evet dahili intel kartla oynuyorsunuz yapmanız gereken masaüstü sağ tıklayıp nvidia denetim masasından 3d ayarlar bölümüne girip kart seçeneğini genelde otomatik seçilir yazar onu nvidia yüksek grafik işlemcisi yapmanız gerekir.

hBöyle yaptım hocam ama kasmada çok fazla bir değişiklik olmadı. Halen deli gibi kasıyor. FPS 10-15 arasında geziyor.
  • Sistem Özellikleri=>Performans=>Ayarlar=>Görsel Efekler=>Seçeneklerin hepsini kaldır oyuna girerken. Bir nebze de olsa fark hissettirir. Oyundan çıktığın zamanda eski haline getirirsin ayarlarını.
  • Driver güncelledim 330-35'e yükseldi FPS. Ayarlar High'da Blur vs. düşük. Yine de az gibi geldi.
  • Gtx 670 sınırda olan bir kart zaten 30 fps üzerine ancak çıkıyor,crysis ultra ayarda çok zorlayan bir oyun yüksek ayarlarda da bazı sahnelerde o fps'yi verir güncellemelerle dahada çoğalır o civarlarda fps alman normal bazı sahnelerde biraz daha yüksek olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.