Şimdi Ara

Oyunlar Açıldığı zaman Crash [gtx260/win7]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde gtx 260 nvidia ekran kartı aldım. Windows 64bit işlemci kullanıyorum. Oyunlar ne zaman açmaya kalksam, bilgisayar kitleniyor ve ekranda mavi kare kare piksel abuk subuk görüntüler oluşuyor. Ve restart atmak zorunda kalıyorum. Aygıt yöneticisinde ekran kartını düzgün yüklenmemiş gibi gösteren sarı ünlem ibaresi çıkıyor.

Size yaptıklarımı sayıyorum;

1) Ekran kartının driver'ını CD'den yükledim, sorun devam etti.
    2) Ekran kartının driver'ını internetten yükledim, sorun devam etti.

Directx 10dan kaynaklanan bir sorun olabilir mi? Ekran kartı dışında herhangi bir problemim yok ya hardware'inde ya da software'inde problem olduğunu düşünüyorum. Isınma gibi bir ihtimal olamaz, PC'yi daha yeni açar açmaz her oyun bile takılıyor. Henüz 1 haftalık ekran kartı.. Ne yaptıysam problemi çözemedim. Şuanda ekran kartı düzgün bir şekilde çalışıyor ta ki herhangi bir oyun açana kadar. Ondan sonrasında yine aynı ekran donması, sistem killeniyor vs...

Ne yapmam gerekiyor, kasayı tekrar kucaklayıp, bu sıcakta işten izin alıp eziyet çekerek aldığım yere götürmeden önce?

Teşekkürler..

• aynısı bendede olmuştu görüntü çok deisik geliyodu cizik cizik ama driverdenmiş o dogru driveri indir sorunun gecer bu arada bu hatayı yapan bc2 mi
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • Age of Conan, Splinter Cell Conviction.. Henüz yeni format attığım için elimde fazla oyun mevcut değil yüklemedim.

Doğru driver derken? En son güncel versiyonunu indirdim ama hiçbir değişiklik yok.
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • Teknik bir problemi neden oyun altına yazayım ki?

Yardımcı olabilecek veya bu problem ile karşılaşmış olan kimse var mı?
  • ne zamandan beri oldugu önemli. mesela ne yaptında ondan sonra oldu. ona bi bak. ekran kartının driverini tamamen kadır sonra tekrardan kur. kaldırmak için Your Uninstaller diye bi program var. onu indir. super modda driveri kadırıp tekrardan kur diyebilirim.
  • Ekran kartının en son güncel driver'i yerine bir düşük ve biraz daha düşük versiyonlarını indirdim. Bu sefer de henüz oyun açmadan kendi kendine hata vermeye başladı. Renkler daha solgun oldu.. Sanırım hardware problemi var.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.