Şimdi Ara

Oyundayken işlemci yüksek GHz'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Afterburner proğramıyla bazı değerleri oyun ekranında gösterttim.İşlemci hızı sabit 3600 MHz'de. Görev yöneticisinde de 3,40,3,20 gibi oynak değerlerde oluyor.Hangisi doğru anlamadım. FPS değerleri de 90-70 arasında geziyor.İşlemcinin GPU'sunu kullanıyorum.Extra ekran kartım yok. GPU %0 olduğuna bakmayın.Başka proğramla bakıyorum %100. Bunlar normal mi? Resme bakınız lütfen.
    İşlemci:Ryzen 2400G
    Ram:2x8 Gb

Oyundayken işlemci yüksek GHz'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düzgün17 -- 10 Kasım 2018; 1:29:22 >

• görev yöneticisine windowsta mı bakıyorsunuz?windowsta amd işlemciler gerek yoksa hız düşürür intelde de var bu özellik.coolnquiet speedstep gibi isimleri var biosta kapatılabiliyor.enerji tasarrufu ve ısınmaması için güzel özellikler.800 mhz'ye kadar düşerdi phenomII zamanında.nvidia ekran kartları da 139 mhz'ye düşer boşta ki amd kartlar da düşer.windowsta tam yüke girmeyince 3.4 3.2 göstermesi ve oyunda turbo vs devreye girip 3.6 ghz olması normal bir durum bir şey yapmanıza gerek yok.
  • Evet windowsta bakıyorum.Cevabınız için teşekkür ederim. MSI anakartımda HPET özelliğini Disable yaptım.Sanki oyun daha akıcı gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.