Şimdi Ara

Oyundayız: Titanfall (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi bune neden başka oyunlar koyuyosunuzki dayz iydi bağımlı oldum resmen çok sevdiğim bi dizi gibi gelmesi için sabırsızlanıyorum fakat siz böle oyunlar koyunca olmuyor yani :)
  • pek bi esprisi yok DAYZ devam derim...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adamların işi ne güzel.
    Oyun oyna para kazan .
    Len zırvalama öyle işte : )

• Oynayan için zevklide izleyen için hızlı oynanıştan dolayı harala gürele bir video

• Player'i değiştirin ya iphone ile açılmıyor, bilgisayarım da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dayz iidi

videoyu sonuna kadar izlemedim.
    oyunda devamlı hareket olunca takip etmesi zor

• Yeni konsept harika olmuş. Üşenmeden Kemal Sunal'in filmlerinden sesler koymuşsunuz. Sağ üste sizi görmek de iyi oluyor :)

Fakat arada bir sol üste diğer oyuncunun ekranını koyuyorsunuz, gerçekten rahatsız edici olduğunu düşünüyorum. Ne küçük olduğu için onu izleyebiliyoruz ne de ekranın büyük bölümünü kapattığı için asıl oyuncuyu izleyebiliyoruz...

Bilmiyorum siz de böyle mi düşündünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 10 Haziran 2014; 11:18:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

Yeni konsept harika olmuş. Üşenmeden Kemal Sunal'in filmlerinden sesler koymuşsunuz. Sağ üste sizi görmek de iyi oluyor :)<br> <br> Fakat arada bir sol üste diğer oyuncunun ekranını koyuyorsunuz, gerçekten rahatsız edici olduğunu düşünüyorum. Ne küçük olduğu için onu izleyebiliyoruz ne de ekranın büyük bölümünü kapattığı için asıl oyuncuyu izleyebiliyoruz...<br> <br> Bilmiyorum siz de böyle mi düşündünüz?
    o diğer oyuncuların ekranı değil Talha abinin ekranı.Bazen de Gökhan abinin ekranı oluyor

• origin'de 48 saatliğine ücretsiz olmuş oyun
    50 gb download 'u hemen atarsanız listeye haftasonu bitmeden baya oynayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.