Şimdi Ara

Oyundayız: The War Z Bölüm 3 - Baskın (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar oyun gerçekten çok zor.Çok tedbirli olmak gerekiyor.Hile yapan kişileri tespit ediyorlar.Yeni sürüm geldikten sonra hepsi kapatılacak.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • abi bence en iyisi dayz çünkü bunda haksızlık var parayı basan kral ama dayzde öylemiydi fehmi koçun torunuda olsan diğerlerinden bi farkın olmazdı bunda diyelim o kadar çalışıyosun didiniyosun sonra babasının kartıyla para basan bi bebe herşeyi alıp götürüyo öyle şeymi olur abi bence dayz standalone çekin çok daha iyi olur
  • Oyunda herkes pusuda kim ne derse desin adamlara haraca bağlamış resmen ve zombiler çok hızlı can alıyor bu nedir ya bissürü zombi var nerede bu adalet

• Bence parayı basan kral gibi bir durum yok. Para ile alınan eşyalar çok kısıtlı ve silah yok sadece silah parçaları var. Kimse para veripte onları kaybetme riskine girmez. O yüzden para meselesine kafayı çok takmayın. Ancak %1 lik bir kesim onları kullanacaktır.

Yeni gelen yamayla oyunun zorlaşması iyi olmuş, sonuçta bu bir Survivor oyunu, kolay olmasını beklemeyin. Ne kadar zor o kadar iyi.
  • dayZ den daha iyi görünüyor. DayZ de zombiler çok hızlı ve saçma bir şekilde yürüyor

• WarZ ne ya dayznin yaninda warz oyunmu koşamıyorsun la bi kere size bir lafım yok iyi oyun sergiliyorsunuz elinize sağlık..

standalone .

• War Z oynayan biri olarak söylüyorum War Z'de katana vb. aletleri alsanız bile bu zombilerle çok uğraşmamanızı sağlıyor bi hammer bulsanızda aynı şey zaten zombinin kafasına 3 kere vurduğunuzda iş tamam zombi öldü.Ama silah buldunuz diyelim GC ile onu yükseltebilir gece görüşü filan alıp diğer playerlerden üstün olabilirsiniz.Ama ben kalabalık serverlarda takılmıyorum.Çünkü egolarını tatmin etmek için milleti öldüren playerlerden uzak durmak istiyorum.Sizin Oyundayız videonuzu izledim şehirde katanayla dolaşıp zombi öldürmeniz çok mantıklı değil :D Ayrıca GC'yi kasılarak bulamazınız size gelen GC'ler oyunu aldığınız paketten gelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: exeptr

War Z oynayan biri olarak söylüyorum War Z'de katana vb. aletleri alsanız bile bu zombilerle çok uğraşmamanızı sağlıyor bi hammer bulsanızda aynı şey zaten zombinin kafasına 3 kere vurduğunuzda iş tamam zombi öldü.Ama silah buldunuz diyelim GC ile onu yükseltebilir gece görüşü filan alıp diğer playerlerden üstün olabilirsiniz.Ama ben kalabalık serverlarda takılmıyorum.Çünkü egolarını tatmin etmek için milleti öldüren playerlerden uzak durmak istiyorum.Sizin Oyundayız videonuzu izledim şehirde katanayla dolaşıp zombi öldürmeniz çok mantıklı değil :D Ayrıca GC'yi kasılarak bulamazınız size gelen GC'ler oyunu aldığınız paketten gelmiş
    Diğer playerların elimde silah dahi yokken gelip kafama vura vura beni alaşağı ettiği için oyundan zevk almadım ve oynamamaya karar verdim. Bu seriyi izlemek istiyorum belki biraz şevk gelirde oynamaya başlarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Qrt_

quote:

Diğer playerların elimde silah dahi yokken gelip kafama vura vura beni alaşağı ettiği için oyundan zevk almadım ve oynamamaya karar verdim. Bu seriyi izlemek istiyorum belki biraz şevk gelirde oynamaya başlarım.

Planlı hareket edersen ölme ihtimalin o kadar düşer.Mesela ben bi yere gireceğim zaman ilk önce etrafında biraz dolaşıyorum.Polis merkezi filan varsa oralara önce giriyorum.Başıma bi şey gelse nereden nası kaçabilirim diye aklımda plan yapıp öyle giriyorum.Kısacası kendini The Walking Dead'da gibi hissedersen bir şey olmaz

• quote:

quote:

quote:

Planlı hareket edersen ölme ihtimalin o kadar düşer.Mesela ben bi yere gireceğim zaman ilk önce etrafında biraz dolaşıyorum.Polis merkezi filan varsa oralara önce giriyorum.Başıma bi şey gelse nereden nası kaçabilirim diye aklımda plan yapıp öyle giriyorum.Kısacası kendini The Walking Dead'da gibi hissedersen bir şey olmaz

Aslında oyunda zombiden korkmam gerekirken diğer playerlardan tırsıyorum. Vay arkadaş ne iştir anlamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında oyunda zombiden korkmam gerekirken diğer playerlardan tırsıyorum. Vay arkadaş ne iştir anlamadım

Alıntıları Göster

Zombilerden korkman gerekmiyor ayrıca diğer playerlerden korkacaksın zaten.Adamlar sanki Call Of Duty oynuyor

• anaaaam öldüm laaan, öldüm lan gökaaaan :D :D
  • supersiniz abi
  • O değilde bir türlü dolup videoya geçmiyor sorun ne yav anlamadım
  • video bulunamadı dio düzeltin sunu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.