Şimdi Ara

OyundayıZ: DayZ - Bölüm 4 Kamp Ateşi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
24.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu modu yükleyebilmem için hangi oyuna sahip olmam gerekli
  • Arma 2 combined operatin oyunun alınması gerekli.Ortalama fiyatı 35-40 tl civarında.Bu oyunun icinde DayZ cd key var.steam den yapılacak download ile oyun aktive oluyor.Sonrası 250 km'lik bölgede hayatta kalmaya çalışıyorsun.Ortalama hayatta kalabilme süresi en son 45 dk. falandı.Normal hayatta yaşamanı sağlayacak şeyleri bulmakla geciyor oyun.Yani amaç sadece YAŞA,yaşayabilirsen..!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ''Mangal filan yapıcaz ama iştahımızı kaçırmasın?'' :D yine çok eğlenceliydi diğer bölümü bekliyorum. :D

• . Insan o kadar dikkatle izliyo ki vakit cok cabuk geciyor . Onun icin daha uzun olursa daha guzel olur =)

• merhabalar sizi DayZ topluluğumuza bekliyoruz. Daha yeni açılmış olmamızdan dolayı sayımız az olabilir ama katkınızla genişleyeceğimizden eminiz. buyrun:http://www.facebook.com/groups/406572316069874/ ,http://steamcommunity.com/groups/teamchernarus . katılırsanız gerçekten onur duyarız. :)

• vaay piknik yapıyorlar bizi çağırmadılar :D

• Neden video bi kararıyor bi aydınlanıyor berbat olmuş. :S
  • Bu oynanış videosu serisi Youtube eklense yüksek hit alır.İnsan'nın 40 tl verip oynayası geliyor...

• Gökhan hocam sağ tıka tek basarsanız silahın arkasından gösterir. Yakın vuruşlarda daha iyi oluyor.
    Birde olabildiğince zombilerin kafasını vurmaya çalışın. Yoksa boşuna mermi harcar ve gereksiz ses yaparsınız.

• İzlerken eğleniyorum.
  • WarZ videolari niye hic cekmiyosunuz anlamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Arkadaşlar bu modu yükleyebilmem için hangi oyuna sahip olmam gerekli

Herkes farklı bir şeyler diyor ama ben şöyle yaptım: Steam'den ARMA2 Free'yi indirdim ve Operation Arrowhead'i satın aldım. Sonra Six Launcher denen bir programı indirdim ve Day-Z modunu yükledim.
    Six Launcher aynı zamanda server tarayıcısıdır. Oradan oyuna girebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free Değil Dimi Bu Oyun ?
  • daha kurbana çok var talha abi
  • Arkadaşlar Oyunçeviri.com'un serveri açılmış oynuyorum pingderdi felan yok çok iyi eğer sizde oynamak istiyorsanız bana ulaşın :

Facebook :http://www.facebook.com/mertcan.gencali.5
  • Arkadaşlar oyun çeviri serverinde bende oynuyorum
    sizde oynamak isterseniz

Sykpe:enesnkp

facebook

http://www.facebook.com/Enes01w

• yine çok başarılı bir bölüm... sakın gaza gelipte video sürelerini 40-50 dakika yapmayın! 2-3 bölüm sonra millet iyi hoş ama kendini çok tekrar ediyor ve espiriler hep aynı değişik bişeyler yapın vs demeye başlayacak millet...ben uyarayımda :) güzel böyle devam devam...
  • Tecrübeli olmak böyle bişey :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

quote:

Orijinalden alıntı: aygun61

Siz oynadığınızda neden hiç akşam olmuyor?

Oyun saati gerçek saatle aynı bide bağlandıkları server hangi ülkedeyse o ülkenin saati baz alınır

Gece gündüz döngüsünün o şekilde işlediğini biliyorum. Ben de diyorum ki; Editörler zamanı denkleştiseler de, bizde, gece oyun nasıl oynanıyor onu da bir görsek. Zira izlerken bana oyun hiç ürkütücü gelmiyor, belki gece karanlığında daha bir değişik olur.
  • Oyun güzel de amacını bi anlamadım . Sadece hayatta kalmak mı ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.