Şimdi Ara

Oyundan Direk Atma Problemi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
9.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Europa Updatesi geldi geleli oyuna hasret kaldık. Devamlı Oyundan atma problemi artık sizleri bilmemde beni deli etmiş durumda.
    Problem genellikle chat penceresinde yazılan mesajlarda değilde 8/8 parti halinde iken atıyor.
    Problem bende sandım fakat bu durum forumdada takip edildiği gibi herkesde mevcut.
    TP olurken ve 8/8 Partide olurken client windows tarafından sonlandırılıyor.

Ardından Saçma sapan bilgisayar bilgilerimizi veren bir ekran veriyor.
    Ekran kartını güncelledim. vs istenilen herşeyi yaptım.
    Dirext olsun Framework olsun herşey tamam.
    Client crackli client değil. Yani orginali.
    Bu sorun sadece bende değil. Sizlerde ve benim diğer bilgisayarlarımda olmakta.

Ne yapabilirim diye düşünürken, Bug Report bölümü aklıma geldi ve istenilen bilgileri Hazırladım Bug raportu verdim.
    R a p i d Sh are Accountu olduğu için DxDiag.txt dosyasını direk upload ettim. ve Bug report bölümünde sorunumu anlattım.
    Bununun linkinide bırakarak gönderdim. ve Account dan dolayı kimin ne indirdiğini görebiliyorum.

ve Joymax çalışanları tenezül edip gönderdiğim txt dosyasını bir kez bile indirmemiş.
    Şimdi afedersiniz mal mal update olmasınımı bekleyeceğiz ?

• arkadaşım çabalarını taktir ediyorum bu sorunu benide deli edicek tp olurken hiç atmadı ama oynarken belirli bir süre sonra atıyordu dün 3 saat boyunca ekran kartımın güncel dosyasını aradım buldum yükledim.

O yetmezmiş gibi Sronun sitesindeki ekran kartı güncellemesini yükledim. Direct X de kontrol ettim herşey ok ama bende senin gibi probleme çözüm bulamadım.

Yalnız birşey farkettim bende ben bot kullanıyorum paralı bot, botun bug dosyasına bende baktım ve hata oalrak kernel32 oalrak gösteriyor. Bu hata ciddi bir hata aslında kernel32 hatasının kaynaklanmasına pc de virüs trojen olmasıda kaynaklanıyormuış bunuda araştrdum. Sen normal giriyorsun oyuna gene atıyor diyorsun.

Bende botla giriyorum gene atıyor. Bu olaydan şunu çıkardım ben problem srodan kaynaklanıyor dosyaların birinde pc etkilyen birşey var.

Sen bug olarak bunu göndermişsin joymaxa kaile bile almamışlar. Bence bunun farkındılar ve sorunun ciddi olduğunu bence biliyorlar ama açıklayamıyorlar nedeni kendi dosyalarının birinde virüs trj. olabileceği düşüncesi olabilir.

Şimdi şunu diyenler çıkabilir. Bende Virüs koruması var nasıl yakalamaz ki virüs yada trj. olsa görürdüm diyenler çıkacak.

Bunu benim cevabım yok son olarak sorunun srodan kaynaklandığını düşünüyrm.

• Katılıyorum sorun zaten joymax da bunun bir açıklaması olmalı oyun pek önemli değil ama bu kadar sorunu yaşayanlar olmasına rağmen tınlamıyorlar veya yapamıyorlar yapamıyorlarsa bıraksaydılar adam gibi oynasaydık.

Virus ve trojan olayını şöyle açıklayayım.
    Bilgisayarımı dün yeni kurdum.
    Daha önceden gelmişti client biliyorsunuz.
    Bir şekilde pc şökünce yeniden yüklemek zorunda kaldım.
    Windowsu kurdum ve gerekli driver ları tanıttıktan sonra ilk yaptığım şey silkroad yüklemekti.
    Kurdum hazırladım update oldu. Oyuna girdim. Arkadaşlar yine parti kurmuşlardı ve aynı şekilde kasmaya başladım yine attı.
    Bilgisayarda bir problem yok. donanım çakışması falan vardır saçmalığını düşündüm. Ama bu benim diğer pc lerde ve sizlerde oluyor.

En garip yanlarından biri ise Kendi forum sitelerinde problemi yaşayanlarda çok.
    Örneğin :http://www.silkroadonline.net/sro_board/bhboard/bh_postview.asp?ForumID=12&TopicID=40134
    Adamdada bu problem var.
    Aynı şekilde 10 larca konu var :http://www.silkroadonline.net/sro_board/bhboard/bh_forum.asp?ForumID=12

ve Bu düzenleme yapılmayana kadar oyuna girmiyorum.
    Canları cehenneme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHMFree -- 28 Temmuz 2007; 17:11:19 >

• dediklerinizden hiç bişe anlamadım :S
  • Senin gene iyi 4 gün önce makinama bir virüs girmiş bütün exeleri yok ediyordu 9 saat boyunca uğraştım sigara üstüne sigara kahve üstüne kahve içtim

3 defa format attım 8 defa kaspersky la taradım virüsün bulaştığı bütün exe dosyalarını onarttım o yetmezmiş gibi o dosyaların benim arşiv dosyam olmasına rağmen hepsini sildim. Ne olur ne olmaz.

Şimdi hiçbir sorun yok.

Ama halen oyundan atıyor.
  • Aynen return cekıorm dc yıyorm oluorm dc yıyorm cok kotu olmaya basladı
  • muhtemelen sro nun clientinde bir problem var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyundan atma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    HATA VERMEDEN OYUNDAN ATMA
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşl. bu haftaki bakımda bir çözüm getirirler buna
  • normal indir torrent hariç
  • Hotanda donuyo saatlerce bekliyorum. Sonra sonlardırıyorum sro yu tekrar giriyorum hotana girince yine aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: eLKa_Lee

Hotanda donuyo saatlerce bekliyorum. Sonra sonlardırıyorum sro yu tekrar giriyorum hotana girince yine aynı

aynen kasarken 20 dakkada bır dc yıyorm pot almak ıcın sehre dondumde dc yıyorm sorna sehırden cıkamıom
  • tp olurken donuyo müzik kesilio yüklenme ekranı gelmio öle kalıyo sonlandırmak zorunda kalıyorum işte en çok deli olduum şey bu :@ Yaw bide LOL ne demek sro da hep dioarda annamıyom? :D
  • lol==laugh out loud==cok fazla gülmek anlamında....bn de de aynı sorunlar var da TP ne demek onu anlamadım??
  • Oyunun update sonrası bugları temizlenmedi.
    Ben bugünkü bakımda yaparlar diyordum ama yetişmedi herhalde.
    Joymax nıormalde bugfix konusunda iyi ve hızlı bir firma genel piyasayla kıyaslandığında.
    Biraz sabır diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.