catalystten görebilirsin. başlata gel. ati - catayst programına gir. sağ sütünda göreceksin.
oyundan atan herhangi bir oyuna gir, biraz süre geçtikten sonra, ctrl esc yap. bu arada catayst açık olsun. bakalım kaç dereceye çıkıyor.
bu arada kasan nedir? modeli? psu?
kasam 500w dediğin gibi catalisti açtım sıcaklık 78-80 arası değişiyor fakat gpu aktivitesi isimli bir bölüm var orası %98 oluyor ve oyuna girip bi 5dk daha devam edince otamatikmen oyundan atıyor yine daha yeni aldım makinayı götürsem mi acaba geri vatan computere
everest ile bir sistem kararlılık testi yapın,birde 3d mark vantage programı ile ekran kartınızı test edin bu arada sıcaklıkları an be an izleyin en yüksek nereye kadar çıkıyor ve hata verirse sıcaklıktan mı olup olmadıgını anlayabilirsiniz...
işletim sistemin Win 7 ise banada oluyor aynı sorun sanırım winden kaynaklanıyor..
3d mark sistemimde yüklü yalnız 3d markta teste başlayınca tam ekranda kısa kısa oyun görüntüleri geçiyor ama oradaki performans çok güzel ama everesti indiriyorum onuda deniyim. Bu arada XP kullanıyorum.
arkadaşlar everest programını nasıl kullanıyoruz anlayamadım
everest programını kurdunuz mu ekranın sol üstünde tercihler olacak oradan önce algılayıcı simgelerden sıcaklıkları işaretleyip simge cubugunun orada cıkmasını saglayın sonra sistem kararlılık testine tabi tutun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme