Şimdi Ara

Oyundaki zor anlarım nasıl üstesinden gelirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendim lanemi bulamadım gold 5 im hangi lanede oynasam karar veremiyorum ya support oynuyacağım dedim olmuyor adam direk olarak vayne kitliyor ne kara korumaya çalışsamda dürtüyolar ve sonunda kesiyolar 3 senedir oynuyorum cidden hangi lanede oynuycağımı bilmyorum mid geçtim bazen kazanıyorum bazen kaybediyorum gözüm killde genellikle ama öyle aç gözlü bir şekilde değil adamı dürtücem kesicem falan derken farm kaçıyor bazende gank yiyip ölebiliyorum solo dada aynı şekilde , adc oynuyorum ondada pek kite yapamıyorum yasuo zed vs geliyor tek atıyor gidiyor elimden pek bişey gelmiyor Jungle da ise bazen iyiyim bazen kötüyüm takımım sürekli itiyor pek gank atamıyorum onlar yiyincede suçlu ben oluyorum tabiki . Jungle oynamak da istemiyorum solo yada mid oynamak istiyorum fakat biraz agrasifim kill dürtme derken kaçıyor minion nasıl dengede tutmamlıyım ne yapmalıyım anlatırmısınız biraz .

• Mid ve top oynarken gank yiyip ölüyorum demişsin onun için totemleri biraz daha deep atabilirsin yani direk lane yanındaki çalıya değilde riverda ortadaki çalıya veya jungler giriş çıkış yollarına atabilirsin bide junglerından atmasını rica edip map kontrol edersen öyle bi sorun kalmaz.Agresifliğe gelince irade lazım onda tabi bazı herolar farm bazıları kill odaklı oluyor örneğin lb oynarken kill alıp snowball olmak daha mantıklı ama bi azir oynarken farmlayıp latei beklemek daha mantıklı.Ha ben hiç bi heroda dayanamıyorum diyorsan al heronu pushla laneini kule altına kadar sonra roama çık illa o lanedeki adamı keseceksin diye bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Koridorda minyon kesmeyi öğrenin, nerede ittireceginiz ve nerede rakip oyuncuya hasar vereceğinizi iyi bilin.

Gereksiz yere chat kullanmayın. İkili tartışma 3. Kişi dahil olunca oyunu kazanma ihtimali düşüyor.

Her rolde oynamanın zararlı olduğunu düşünmüyorum. Bu rolleri oynayan kişilere joker oyuncu diyebiliriz. Bende genellikle üst ve Orman oynardım. Bu sezon ise adc oynamaya başladım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Minnettarlık bir yüktür; intikam ise zevk...
  • 2 heroda ustaşlaşman lazım mesela benimkiler kha thresh ve üstüne normal oyunda her heroyu oyna ve çılgınca şeyler yapmaya çalış ve sınırlarını gör düşmanı yenmenin en yolu onu kendisinden daha iyi bilmekten geçer.

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

2 heroda ustaşlaşman lazım mesela benimkiler kha thresh ve üstüne normal oyunda her heroyu oyna ve çılgınca şeyler yapmaya çalış ve sınırlarını gör düşmanı yenmenin en yolu onu kendisinden daha iyi bilmekten geçer.

Bu replik tanıdık geliyo ama nerden bulamıyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahil kenarında olduğunu düşün.

bu nasıl başlık bf sword
  • Arkadaşar tsde 30-40 kişilik bir takım kurdum oyuna girdiğim zaman daha rahat oluyor cabuk toplanıyoruz daha güzel ama bir arkadaş şöyle yazmış lanede ne zaman iticeğini ne zaman adama hasar vericeğini iyi bilmen gerek tam bu noktada şaşıp kalıyorum biraz öğrenmem gerekicek gold 5 im ben fakat bilmediğim cok şey var işte gelişmek istiyorum dahada cok yardım edebilcek arkadaşlar Fw Ras Al Ghul ekleyebilirmi rica ediyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.