Şimdi Ara

oyundaki en zor elo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bronzda oynadım gold plat elmas hepsinde oynadım en son sezon 3 de silver oynamıştım şimdi silvera attı şu 10 maçtan sonra

ne yaparsan yap taşınmıyor takım bu nasıl elo yeni hesap açasım geldi

• Bronz 5 elosu bence, ama çıktığınız an devamı geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en basiti silver
  • Silver elo. Gold elo her ne kadar çok farklı görünmese de taktiksel açından fark ettiriyor hele ki gold 2 gold 1 bu seviyedeki maçlardan inaanılmaz zevk aldım. (plat 5 ölü rekabet yok bir taraf ağır eziyor)

Silver arkadaşlar gocunmasın ama taktiksel mekanizmanız çok zayıf. İyi oynamak yetmiyor bu oyunu kazanmanız için.
  • Dia 5,nedenlerini saymama gerek yok sanırım
  • Plat 1.

• Westte gold elo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Zor Lane
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kim ne derse desin her serverin d5 elosu cehennemdir
  • D5-4 her server

• Bencede dia 5 insanlar diaya çıkınca direk umursamaz ve hedefsiz oluyor açıkçası bendede oyle elmasa çıkınca ranked atasim gelmiyor

• Plat5 ve Dia5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P1 elmas 5 elosudur tabiki de. Ayrıca bu aralar 0 hesap kasmaya başladım. 0 oyun bilgisi de adamı çileden çıkarıyor. Yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem mutlaka sorun öğrenin konu açın bilgi sahibi olun. Ama afk kalmayın boş beleş küfür edip durmayın. Chatte size küfür eden yoksa size verilen talimatlara uymaya çalışın.

• Kurtulurken şükür ettiğim elo ALtın V ve Gümüş II arası elo. Duyduğuma göre en kanseri ve inşallahta tecrübe edeceğim elo ise elmas V.
  • Tartışmasız Diamond V. MMR'ın da kötüyse cehennem. En az Diamond I - Master seviyesinde oynamak lazım rahatça çıkabilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 15 Aralık 2016; 2:43:20 >
  • bana göre de west gold.

plat1-2, dia 2-3-4-5 adamlar paraçparça ettiğimiz, dia 3 mmr a sahip olduğumuz bir durumdayken, yeni sezon neticesiyle gold elodayız. Yok abi yani olmuyor. Çok zor taşınıyor. Plattan sonrası challanger'a kadar aynı dia5 dışında. Olay şudur, early de ezmişseniz karşısının scale olmasına izin vermeden, objektif kontorlü vb ile erkenden bitirmeye çalışırsınız. Kaybediyorsanız scale olmaya çalışırsınız, gerekirse kuleleri terk edip turtle moduna geçip sadece inhi kulelerini savunursunuz, baron,dragon alacakları zaman split push yaparak kaybınızı dengelersiniz VBVBVBVB maksat oyun uzasın ki aradaki fark kazansın. işte bu plat ve üstü mantık. Challanger'da aynı mantıkla oynuyor, plat3 adamda. sadece birisinin mekanikleri ve oyunu okuması iyi diğerinin kötü. heh işte bu gold'ta yok. 25-12 yeniliyoruz. Adamlar bizden 1-2 lvl yüksek. dragon almışız hem de infernal. Seviniriyorum tabi. Neyse b atıyorum ben bizim takım 4 kişi orda bekliyor ben de sanıyorum ki farm falan yapacaklar işte jungle da takılacaklar vb, fakat öyle olmuyor thresh flash atıp Q atıyor birine zac biryerlere e atıyor bişiler oluyor sizin takımın alayı ölüyor. Meğersem gold eloda orda durup fight atmak gerekiyormuş. Hiç gereği olmamasına rağmen. İşte bunları bilmediğim için şimdi kazanması zor oluyor. geçen oyun zac vardı takımda. Adam full tank zac gitti, oyun sonu bizim thresh ile aynı damage'i almış. Girmiyordu hiç. Mal mıyım ben öyle 5 kişinin arasına gireyim, silver mıyım ki diyordu Ga vardı full tanktı. Mentalite çok farklı gold eloda. Çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 15 Aralık 2016; 9:21:37 >

• yazılmış ama ben de yazayım. En babası Plat 1, ondan sonra Elmas 5, ondan sonra Altın 5
  • West Gold
    Tr Diamond

• dia V ve gold I de zorlandım.
  • D5

Gerçi sezon 5 ten beri oynamıyorum şu an nasıl bilemem. Sezon 3 ortalarda başlamıştım sezon 4 gibi D5 sezon 5 sonunda tek başıma D2 ye çıkıp bırakmıştım rankedı sıkılıp 2 sezondur oynamıyorum oyunu da ara ara girip normal atıyorum arkadaşlarla hala nasıl oynuyonuz lan altın günleri çok geride kaldı oyunun bence
  • plat1-diamond5-4 arası, boosted animal dolu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.