Bildirim
Oyunda sorun mu var?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Serverler çökmüş durumda şu anda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Impale
Serverler çökmüş durumda şu anda.
Off ya -
abi 20 dolar verdiğim global offensive e 30 mb update gelmişti sabah , dotaya baktım 520 mb oyunda sorun yok bu arada , bu güncellemeyle birlikte oyunun kendisi komple bir sorun oldu
öğleden önce wraith mode oynadık ama öğleden sonra kesinlikle oyun bulamadı
-
-
Ranked match bulamıyorum kaç dakikadır
Buldu yaklaşık 5-6 dk sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROMA1927 -- 13 Aralık 2013; 19:42:57 > -
Merak etme lol oynuyorum ama dota daha zevkli geliyor tartışma yapma. -
-
jungle heat oynayıp keyif alan da var , zevk meselesi biraz . ama dotayla aynı kefeye giremez lol bence de -
quote:
Orijinalden alıntı: CavaLieR-G
jungle heat oynayıp keyif alan da var , zevk meselesi biraz . ama dotayla aynı kefeye giremez lol bence de
cs go ya 20 $ vermiş adamsın sen karışma bence -
quote:
Orijinalden alıntı: elzora666666
quote:
Orijinalden alıntı: Willy Willie
https://signup.leagueoflegends.com/tr
Dota varken lol
kardeş bir tane düzgün mesajını göremedim yaadam sadece bir alternatif sunmuş.bende indiriyorum dota oynayan arkadaşım tek tük olduğu için
-
quote:
quote:
jungle heat oynayıp keyif alan da var , zevk meselesi biraz . ama dotayla aynı kefeye giremez lol bence de
cs go ya 20 $ vermiş adamsın sen karışma bence
15-20 civarı bişeydi . sen şahsi fikrini söylemişsin ben de söyledim kardeşim neye bu tepkin anlayamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: elzora666666
quote:
https://signup.leagueoflegends.com/tr
Dota varken lol
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri.
Oyunda sorun var galiba oyun arıyorum kaç dakikadır bulmadı bide modları kilitlemişler? :S
wraith night modunda 2 oyun buldu az önce oynadık , ping de normaldi , şimdi normal maç deniyoruz -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mitokondri.
Oyunda sorun var galiba oyun arıyorum kaç dakikadır bulmadı bide modları kilitlemişler? :S
wraith night modunda 2 oyun buldu az önce oynadık , ping de normaldi , şimdi normal maç deniyoruz
Şu mod işi niye düzgün değil? İnşallah açarlar tek çekiliş falan gayet zevkliydi. -
daha yeni buldu wr -
Girdi oyunaa.... -
İşten gelince bir oyun keyfimiz vardı volvo saolsun hiç oldu -
Diretide geldiğinde de aynısı yaşandı yarına düzeltirler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X