Şimdi Ara

Oyunda selbest tecrübe yapmak istiyorum prenium soruları ???????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu 3 kere bıraktım sen son şimdi tekrar yüklüyorum 4. kez
    Oyunda ki tanklar beni deli ediyor özellikle IV levelde ki tankların hepsi BERBAT hiç biri adam gibi kasılmıyor...
    Ben prenium bir tank almaya karar verdim, hangisini alayım? mobil ödeme ile alacagım 40-50 tl arası olabilir ve düşüncem şu ki V level yada VI level tank alayım hem mermi parası ucuz olur hemde iyi tecrübe kazandırır iyi bir tank.
    sorum: Prenium tank alınca, benim hesabada mı preniumluk geliyor ? Aynı zamanda sanırım o tankla kazandıgım tecrübeler ve paralar 2 ye katlanıyormuş. ve asıl öenmli olan ben altın sahibi olmasamda o tankın tecrübelerini -> selbest tecrübelere dönüştürebiliyor muyum? Yoksa ordan tecrübe kazanmanın hiç bir anlamı yok. Önünde tank yok bişey yok alacak. Sadece para için mi ?

Lüften yardım edin, American Wolwerine gelip ardından ordanda Hellcat'e geçmeği düşünüyorum ordan hep düz gitsem iyi olur mu? Zırhları berbat gibi nasıl olur?

Bu Kv kasmaya çalıştım. Kv-1 den bi önceki IV tank hiç kasılmıyor cinnet geçiriyordum az daha.

Amerikan Agır tank yolundan gitsem mi? M6 felan

Düzenleme: Prenium tanklar burdan öneride bulunabilirsiniz.http://wiki.worldoftanks.com/Premium_Tanks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akın737 -- 5 Mayıs 2013; 23:45:05 >

• Bence oyunu 4. kez silip yüklüyorsan sinirinden silip yüklüyorsun diye düşünüyorum ki şahsi kanaatim bu oyun sende hırs yapmış ve en iyi olmak istiyorsun,bence bundan bir an önce vazgeç çünkü alacağın tank seni God Mode a sokmayacak yine kötü bir takıma düştünmü yenilmekten kurtulamayacaksın ve para verdiğin tanktan istediğin verimi alamayınca daha da sinirlenceksin(bu kadar parayı ben bu tankamı verdim diye) eğer ki oyuna günde 3-5 saatini harcıyorsan bi premium al bir aylık dene kendini baktın sarıyor sonra premium tank almayı düşün daha 6 seviyeyi kasmayı zor görüyorsan bu oyun seni sarmamış anlaşılan.

Bu oyun türlerinde kesinlikle hırs yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

Bence oyunu 4. kez silip yüklüyorsan sinirinden silip yüklüyorsun diye düşünüyorum ki şahsi kanaatim bu oyun sende hırs yapmış ve en iyi olmak istiyorsun,bence bundan bir an önce vazgeç çünkü alacağın tank seni God Mode a sokmayacak yine kötü bir takıma düştünmü yenilmekten kurtulamayacaksın ve para verdiğin tanktan istediğin verimi alamayınca daha da sinirlenceksin(bu kadar parayı ben bu tankamı verdim diye) eğer ki oyuna günde 3-5 saatini harcıyorsan bi premium al bir aylık dene kendini baktın sarıyor sonra premium tank almayı düşün daha 6 seviyeyi kasmayı zor görüyorsan bu oyun seni sarmamış anlaşılan.

Bu oyun türlerinde kesinlikle hırs yapma.

Doğrusu şu ki oyunda Pv Iv ye kadar geldim sonrada VK 3601 P yi açtım çok kötü oldugunu anladım gerçekten berbat bir tank hareket bile edemiyor, normalde PzIv de çok iyi oynuyordum nerdeyse her maçta en az 2-3 kişi vuruyordum Vk yı açınca sinirlenip bütün tankları sildim Pzıv kaldı (bir günde tank silme sayısını geçtigim için) sonra da oyunu sildim, sonra tekrar yükleyip Kv serisine gideyim dedim Kv-1 den bi önceki tankda hiç adam vurulmuyor düzgün tecrübe gelmiyordu aslında amacım en iyi tank olmak yada çok kişi öldürmek değil, normal şekilde zevk almak ama aldıgım tanklarda bir kişiye (özellikle VK P de) vurdugumda daha zırhını delemiyordu ki canını götürebilsin mermi hep sekiyordu.

Diyorum ki Prenium tank alayım ve selbest tecrübe burdaki soru şu: prenium tank aldıgımda orda kazandıgım tecrübeleri, selbest tecrübelere çevirken altınım olmasa olur mu ? Böyle ise çok güzel oyundan zevk alacagım. Çok fazla iyi tankım olsaması gerekmiyor birz iyi tank olsa olur yeri geldiğinde patlayan yeri geldigin de iyi vuran.

Bu tür çok oyun oynadım Battlefield 3 den tutunuz, Mario ya kadar her türlü oyunu oynadım :=) Amacım zevk almak oyundan, bazı oyunlarda oyuna para vermessen normal şekilde yükselemiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akın737 -- 6 Mayıs 2013; 16:45:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.