Şimdi Ara

Oyunda rastladığım ilginç olay (bug olabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zamanki gibi sıradan normal bir game oynuyordum.Ezreal aldım yanımda Zyra vardı.Karşıda da Vayne-Nami ikilisi vardı.İkimizde biraz farmladıktan sonra Trade girdik.Vayne Ulti açtı bir takla attı ve zyraya focuslanmaya başladı.Takladan sonra görünmez oldu tabi..Bir saniye sonra tekrar görünür oldu ve zyraya focuslanmaya devam ediyodu.Bende o ara kiteliyordum canı az kaldığında ulti fırlattım ama Vayne takla attıktan sonra tekrar görünmez oldu.İlk başta heralde yanlış gördüm dedim mümkün değil yoksa böyle bir şey ama oyunda aynı olay 3-4 kere daha yaşanınca sordum ''ulti açınca her takla attığında görünmez nasıl olabiliyosun?'' diye, cevap vermedi.Oyun öyle bitti kaybettik.Maçın tekrarını lolreplaydan bir daha seyrettim.Her taklasında görünmez oluyordu cidden emin olmaktan başka bi şey gelmedi elimden.Yalnız şunu farkettim.Ben ulti attığımda o görünmez olsa bile ona çarptı.Böyle bir şey zaten var mıydı? Bu olayın sırrı ne biri açıklayabilir mi lütfen?

• Özet: Vayne ultisini açtıktan sonraki her taklasında görünmez olabiliyor mu?
  • Evet ultisi açıkken her taklasında görünmez oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrollee -- 22 Aralık 2012; 10:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

Özet: Vayne ultisini açtıktan sonraki her taklasında görünmez olabiliyor mu?

Evet,benim bildiğim ulti sırasında 1 takla 1 saniye görünmezlikl veriyor sonra bitiyor.Biraz önce oyundan tekrar okudum o skili 1 saniye falan yazmıyor bildiğin ''insivibility during tumble''
    yazıyor ne ara değişti bu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

Özet: Vayne ultisini açtıktan sonraki her taklasında görünmez olabiliyor mu?

Evet,benim bildiğim ulti sırasında 1 takla 1 saniye görünmezlikl veriyor sonra bitiyor.Biraz önce oyundan tekrar okudum o skili 1 saniye falan yazmıyor bildiğin ''insivibility during tumble''
    yazıyor ne ara değişti bu ya?

hep öyleydi
  • ulti bastıktan sonra,ultinin etkisi süre boyunca her takla atmasında 1 saniye görünmez oluyor.
  • Burda biri sadece bir kere demişti ondan beridir öyle sanıyorum hiç dikkat etmedim.Aydınlattığınız için sağolun kusura bakmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bi defa görünmez oluyor sanıyordum öğrenmiş oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.