Şimdi Ara

Oyunda PC Donması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bf3, shadow of mordor gibi oyunları ultra ayarlarda oynuyorum bir sıkıntı yok. fakat bu aralar lol oynarken birden bilgisayar donmaya başladı. resetlemek dışında düzelmiyor. bunu yaşayan, çözümünü bilen var mı? oyunu ingilizceye çevirmemle ilgili olabilir mi?

• Belki ingilizceye çevirirken yanlış birşey yapmışsındır, dosya bozulmuş olabilir. Istersen bi repair yap biraz uzun sürücek ama değer beklemeye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir sikinti yok dost

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Belki ingilizceye çevirirken yanlış birşey yapmışsındır, dosya bozulmuş olabilir. Istersen bi repair yap biraz uzun sürücek ama değer beklemeye

aynen bunu bi deneyeyim.
  • Bende de şu yeni modda anlık donmalar oluyor çözemedim sorunu ama şuan düzeldi gibi.
  • repair yaptım fakat düzelmedi. sadece summoners rift'te oluyor bu.
  • bugün bilgisayar 45 dakikalık oyunda bir kez dondu oda son savaşta fiddle ulti atınca fps düştü bişey oldu takıldı.Bi baktım ortalığı temizlemişim kazandık işte öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun oynarken pc kapanıyor.
    2 yıl önce açıldı
    Oyun oynarken PC kapanıyor!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oyunu sil yükle
  • bana da oldu bugün oyunda sorun var cünkü bilgisayarda olamaz
  • Laptop ise fanı kirlenmiş olabilir. Üfürmeni tavsiye ederim.
  • Bende de oldu oyun aradı 4-5 sn kitleniyor du çözüm bulamadığım için format attım hallettim

• ekran kartını güncelledim bir de dili türkçeye geri çevirdim iki oyundur sıkıntı yok.
  • dostum ekran kartından olabilir.yüksek performansda lol oynarken pc donuyordu.entegre ile çalıştırdım.canavar gibi.:d normalde tam tersi olması gerekirdi.kısacası demek istediğim ekran kartı güncellemesi önemli.güncelleme ya iyi olur ya da kötü.d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.