Şimdi Ara

Oyunda kasma sorunu,ısınmadan dolayımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 560ti msi ve i5 2500K işlemci var.bugün mafia oynuyordum başlarda pek bir sorun yoktu 2 saat civarı oynayınca hafiften kasmalar olmaya başladı başlarda yoktu bu olay.sıcaklığa baktım ekran kartı 55 işlemci de 53 52 civarı.Bu kötüyemi alamet pek bilgim yokta.Yani merak ettiğim böyle birşey olması normalmi yoksa kartta bir sıkıntımı var?Her kart ısındığında oyunda takılma olması çok saçma geldi bana sinir bozucu bir durum olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 18 Mart 2012; 4:38:44 >

• Sıcaklık oranları 70 derecenin üzerine çıktığı zaman endişe etmelisin. Başka oyunlarda da bu sıkıntı oluyor mu ? Ram'lerde de bazı problemler olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Sıcaklık oranları 70 derecenin üzerine çıktığı zaman endişe etmelisin. Başka oyunlarda da bu sıkıntı oluyor mu ? Ram'lerde de bazı problemler olabilir.

Valla bf3 oynuyorum high da onda yok böyle bir sorun.Mafia 2 nedirki ya kafayı yememek elde değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 18 Mart 2012; 6:22:48 >
  • eğer physx açık ise olabilir diyecemde 2 saat sonra oluyor demişin hocam vallahi tuhaf 50 kusur derecelerde böyle şeyler yapması. benım 8800 gts normal olarak 70 de i5 750 ise 85 te stabil çalıştıgını bilirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.