Şimdi Ara

Oyunda Karıncalı,Bulanık ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Benim sorunum biraz farklı,Oyuna girdiğimde kasaba ekranı eskiden televizyonlar karıncalanırdı ya öyle görünüyor.Beyaz ve karıncalı.Hiç bir şey yapılmıyor.Allta tanıdıklarımızı gösteren çubukta hiç kimse düzgün görünmüyor.Ayrıca sim oluştururken arka plan duvarların araları vs vs bazı yerler beyaz ve karıncalı oluyor çözümü bilen var mı?Umarım anlatabilmişimdir.

• Büyük ihtimalle ekran kartıyla ilgili bir sorun. Driver'i kaldırıp değilse güncel güncelse aynı driver'i tekrar kurun. Yine düzelmesse farklı bir ekran kartı veya onboard ekran kartı deneyin..
  • JensenAckles kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin bakalım

Şu anda driver iniyor.Bulanık ekran hatasını çözdüm uyumluluk modunda çalıştırdım.Şimdi de oyuna giriyorum3-4 dakıka sonra çalışmayı durdurdu hatası verip kapanıyor.1 oyunda değil 2-3 oyunda aynı
  • Ekran kartınız arızalanmış olabilir. İsterseniz birde ekran kartını söküp monitörün kablosunu direk anakarttaki giriş yerine takın öyle deneyin ( yani ekran kartı olmadan pcyi çalıştırın ). Eğer sıkıntı geçerse sorun kesinlikle ekran kartından kaynaklanıyor demektir. Yazılımsal olarak sorun çözülmez ise (driver vb.) ekran kartını garantiye yollamanızı tavsiye ederim. Bu arada ekran kartınızdaki tozlarıda temizlemeyi ihmal etmeyin. Ufak bir ihtimalde olsa sorun bu tozlardan kaynaklanıyor olabilir.
  • Laptop kullanıyorum içini açarsam garantisi bozulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.