Şimdi Ara

Oyunda Hangi Ekran Kartını Kullanıyorum Bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarım Dell İnspiron 3521 pcde 2 tane ekran kartı var yani ben öyle biliyorum İntel Hd graphics 4000 ve amd radeon pc min oyunlarda hangi ekran kartını kullandıgını bilmiyorum pes 2013 Settings özelliklere giriyorum intel hd graphics i gösteriyor fakat amd radeonu kullanmak istiyorum oyunlarda intel degiş amd kullanılsın ve dxdiag.exe de inteli gösteriyor

İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate 64 Bit

Ram : 4GB

İşlemci : İntel Core İ5 -3317U CPU @ 1.70GHZ (4GPUs) 1.7 GHZ

BIOS : InsydeH20 Version 03.72.24A06

DirectX Sürümü DirectX11

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!

• Güç seçeneklerinden Yüksek Performansı seçip dener misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • optimus teknolojisi varsa otomatik geçiş yapar zaten.

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Yüksek performans Yaptım Sonuc Yok

• Merhaba,

Masaüstüne sağ click -> Değiştirilebilir grafikleri yapılandır -> Yüksek performanslı GPU seçeneğini seçerseniz harici ekran kartı olan AMD kartı devreye girer.

Cihazınız da iki adet ekran kartı var, on board ve harici olmak üzere. Laptop da Switchable özelliğini kullanmanız gerekmektedir.

Cihazın şuanda hangi ekran kartını kullandığını öğrenmek istersen; Başlat -> Çalıştır -> Dxdiag yazarak enter tuşuna basın ve oradan grafik panelinden hangi kartta olduğunu görebilirsiniz.
  • Ek olarak, bazı cihazların üzerinde ekran kartı geçişleri için bir tuş olur.. Cihazınız da böyle bir tuş varsa onunla geçiş yapabilirsiniz, cihazınızın sağına soluna dikkatlice bakarsanız, ki bu tuş varsa görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek7editdedi -- 2 Mart 2014; 16:21:03 >

• ProbLem! kullanıcısına yanıt
    Masaüstüne sag tıklıyorum degiştirilebilir grafikleri yapılandır diyorum gözat falan var ordan uygulamanın kısayolunu seçiyorum yüksek performans yapıyorum acaba dogrumu yapıyorum

• Yaptıkdan sonra Dxdiag dan tekrar bakarmısın, AMD kart görünecek mi?

Orijinalden alıntı: tek7editdedi

Masaüstüne sag tıklıyorum degiştirilebilir grafikleri yapılandır diyorum gözat falan var ordan uygulamanın kısayolunu seçiyorum yüksek performans yapıyorum acaba dogrumu yapıyorum

wındows+R tuş kombinasyonu ile çalıştırı aç ve ''powercfg.cpl'' kodunu gir güç seçeneklerinden ayarlayabilirsin
    HAyır İntel Hd Graphics i Gösteriyor Ve Güç Planı Ayarlarına Giriyorum Gelişmiş Güç Seçeneklerinden Yüksek Performans Yapıyorum Uygula Tamam Diyorum Ama Tekrar Eski Haline Geliyor Yönetici Olarak Oturum Açtm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.