Şimdi Ara

Oyunda en rahat kahraman?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Ciddi farm istemeyen (etkili olabilmesi hatta early-game zaafindan kurtulmasi icin)

- Ciddi ciddi mana regen istemeyen

- Iki spell'den ibaret olacak duzeyde sikici olmayan

- Direkt 1vs 1 anti-si olmayan

var mi?

• Viper var. Önceden Centaur da dediğine yakındı sadece stunı mana istiyodu earlyde, o da 75-80 mana civarıydı, kademeli olarak artıyordu, daha sonra 130'a sabitlediler Sven gibi mana sıkıntısı çekiyor şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pugna

only press 'E'
  • bahsettiğin hero necro koy her yerde oynar :D hp / mp regeninide 3. skill sağlıyo deny at 1-2 creep al yeter antisi olarak adam gibi counterlayan birine rastlamadım 2 haftadır rank kasmak için oynuyorum counterlayamıyorlar en fazla 5 kişi team fightta bana dalıyor onda da arasından birini alınca hp/mp fulleniyo yine olmuyor yani 2 spelle ekstra bi dagon al madem oynarsın çok kolay hero :)
  • birincisi her hero az bile olsa antilenir.drow ranger,viper,huskar,sniper gibi range ve mid heroları earlyde bayağı aktif ve ezicidirler

@
    SirCourage

hocam önceki konuda da bahsetmiştiniz nasıl bir build yapıyorsunuz ve hangi lane tercihinizdir ? öğrenelim iş görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A52B9F068 -- 4 Haziran 2014; 12:58:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opierco

birincisi her hero az bile olsa antilenir.drow ranger,viper,huskar,sniper gibi range ve mid heroları earlyde bayağı aktif ve ezicidirler

@
    SirCourage

hocam önceki konuda da bahsetmiştiniz nasıl bir build yapıyorsunuz ve hangi lane tercihinizdir ? öğrenelim iş görür

support oynuyorum early olarak sadece bot ve mekaya yöneliyorum tabi wardlar ve tpde taşıyorum late game e kadar botu yükseltmiyorum çünkü pt yapsamda 340 olacak değişmiyor ondan sadece bot gerekirse late gamede travel yapıyorum eğer oyunun durumu iyi gidiyorsa dagon kötüyse aganime yöneliyorum mekadan sonra eğer dagon almışsam dagon 3 ledikten sonra againm ve ghost scepter alıyorum böyle işte :D bu semi sup sonradan semi carrye dönme ile oynanış şekli bi zararını görmedim belli levelden sonra 9-10 tek başınıza farm yapabiliyorsunuz 3. skill sayesinde hiç can mana sıkıntısı olmuyor

• Mirana. arrow tutturma dışında oynaması diğer herolara göre daha kolay sanki. kaçma şansı yüksek. ultisi takım için iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

quote:

Orijinalden alıntı: Opierco

birincisi her hero az bile olsa antilenir.drow ranger,viper,huskar,sniper gibi range ve mid heroları earlyde bayağı aktif ve ezicidirler

@
    SirCourage

support oynuyorum early olarak sadece bot ve mekaya yöneliyorum tabi wardlar ve tpde taşıyorum late game e kadar botu yükseltmiyorum çünkü pt yapsamda 340 olacak değişmiyor ondan sadece bot gerekirse late gamede travel yapıyorum eğer oyunun durumu iyi gidiyorsa dagon kötüyse aganime yöneliyorum mekadan sonra eğer dagon almışsam dagon 3 ledikten sonra againm ve ghost scepter alıyorum böyle işte :D bu semi sup sonradan semi carrye dönme ile oynanış şekli bi zararını görmedim belli levelden sonra 9-10 tek başınıza farm yapabiliyorsunuz 3. skill sayesinde hiç can mana sıkıntısı olmuyor

öğrendiğim iyi oldu hocam sağolun az rank kasayım

• tinkerda 40. dakikada yapıcağın farmı 20. dakikada yaparsan söylediklerin hepsi uyar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aitheph -- 4 Haziran 2014; 14:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

Mirana. arrow tutturma dışında oynaması diğer herolara göre daha kolay sanki. kaçma şansı yüksek. ultisi takım için iyi.

Mirana'yı herkes oynamayı deneyebilir ama hakkını vererek oynamak harbiden çok zor onlarca oyun attım hala oynayabildiğimi düşünmüyorum. Yanlış bir öneri olur o bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • disabler'lar olabilir earthshaker,shadow shaman,lion gibi
  • Viper yazmaya gelmiştim ama söylenmiş. Skilli yok gibi birşey. Slowu var, Yakaladığını keser. Bonus damage'i var üstünde fazla damage itemi olmasa da iyi hasar verir.fazladan magic resisti var, lion lina gibi herolar tarafından pert edilmez.
    Birde dendiye tek kolun olsa hangi hero ile oynarsın şeklinde sorulan soruya verdiği cevap olan wraith king var. Mana olayına alıştıktan sonra başka bir yetenek gerektirmiyor.

• Viper mı sıkıcı değil :C
  • Lich denmemiş.
  • A

• Lich,Necrophos,Enchantress,Lion

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirana var.Ok tutturması aşırı zor bir şey değil.Kolda zorlanırsan roaming yaparsın.Ultisini söylemeye gerek yok zaten.
  • Clockwerk, Centaur, Dark Seer gibi offlanerlari tercih edebilirsin.
  • Phantom assasin ile oyuna başladım 2 spell'i var (ulti ve e si pasif)valla en kolayı o geliyordu bana.

• Shadow demon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.