Şimdi Ara

Oyunda Durduk Yere FPS Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu genelde 60-70 fpsde oynuyorum ama şu son zamanlarda oyunda durduk yere fps 4-6 civarlarına düşüyor neden olduğunu anlayamadım Görev yöneticisinde toplam %99 işlem gösteriyor ama baktığımda toplamları %65 edecek kadar bile işlem yok. Zaten bunla alakalı olduğunu da düşünmüyorum. Oyundan çıkıp yeniden giriyorum düzeliyor yoksa çözünürlük vs de değiştirdim ama sonuç yok. Neden oluyor arkadaşlar nasıl çözerim? Teşekkürler.

Sistemim o kadar iyi değil ama lolde şu zaman kadar hiç sorun çıkarmazdı.

• ayarları düşürmeyi denedin mi, yamalarla birlikte acayip şeyler oluyor. Çok sıkıntı oluyorsa program kullanmanı önerebilirim Razer gamebooster.
  • Pcnin bakım zamanı gelmiş bakımını yaptır o geçer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fps için game booster vs gibi programlar kullanıyosan bilgisayarından kaldır daha çok zorlanıyor pc kendiminkinden biliyorum

Ben program yerine windows'un şu pencereleri şekilli şüküllü açma olayını falan kapattım o biraz iyileştirdi ve eskisine göre daha hızlı açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fastidious -- 14 Nisan 2015; 13:13:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısınma sorunu var mı? fanlarını temızle macun yenilemesi yap.
  • Bana da aynısı oluyor ama bende 30 lara fln düşüyor.Başka bi oyunda 30-45 fps akıcı gözükürken bunda donarak oynuyorumuş gibi hissediyorum.
  • 80-90dan bir anda 5-10lara düşüyor bende de. sebebini hala çözebilmiş değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.