Şimdi Ara

Oyunda bazı kontroller hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belki biraz saçma olucak ama bir türlü çözemedim şu soracaklarımı ilk olarak

Haritada bazı kişiler belirli yerleri göstermek için ünlem ile gösterebiliyor bu nasıl yapılıyor ?

ikinci olarak

Sohbet penceresinde ben sadece takıma yazabiliyorum herkese yazmak için ne yapmam gerekiyor ?

Teşekkürler.

• alt tuşuna basılı tutarak mouse ile mini map üzerine sol tık yaparak uyarı verebilirsin. shift-enter ile general chat kullanabilirsin aynı zamanda ctrl basılı tutarak minimap üzerinde taktik amaçlı kalem kullanabilirsin genelde oyun başında oraya penis çiziliyor ve bi takım küfürler yazılıyor oyun içinde efektif şekilde kullanıldığına henüz rastlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azai
    aynı zamanda ctrl basılı tutarak minimap üzerinde taktik amaçlı kalem kullanabilirsin genelde oyun başında oraya penis çiziliyor ve bi takım küfürler yazılıyor oyun içinde efektif şekilde kullanıldığına henüz rastlamadım

ne sanat eserleri çıkıyor ondan :) çok yaratıcı arkadaşlar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azai

alt tuşuna basılı tutarak mouse ile mini map üzerine sol tık yaparak uyarı verebilirsin. shift-enter ile general chat kullanabilirsin aynı zamanda ctrl basılı tutarak minimap üzerinde taktik amaçlı kalem kullanabilirsin genelde oyun başında oraya penis çiziliyor ve bi takım küfürler yazılıyor oyun içinde efektif şekilde kullanıldığına henüz rastlamadım

teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta4 takılanlar için görevler
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.