arkadaşlar belki biraz saçma olucak ama bir türlü çözemedim şu soracaklarımı ilk olarak
Haritada bazı kişiler belirli yerleri göstermek için ünlem ile gösterebiliyor bu nasıl yapılıyor ?
ikinci olarak
Sohbet penceresinde ben sadece takıma yazabiliyorum herkese yazmak için ne yapmam gerekiyor ?
Teşekkürler.
alt tuşuna basılı tutarak mouse ile mini map üzerine sol tık yaparak uyarı verebilirsin. shift-enter ile general chat kullanabilirsin aynı zamanda ctrl basılı tutarak minimap üzerinde taktik amaçlı kalem kullanabilirsin genelde oyun başında oraya penis çiziliyor ve bi takım küfürler yazılıyor oyun içinde efektif şekilde kullanıldığına henüz rastlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Azai aynı zamanda ctrl basılı tutarak minimap üzerinde taktik amaçlı kalem kullanabilirsin genelde oyun başında oraya penis çiziliyor ve bi takım küfürler yazılıyor oyun içinde efektif şekilde kullanıldığına henüz rastlamadım
ne sanat eserleri çıkıyor ondan :) çok yaratıcı arkadaşlar var...
quote:
Orijinalden alıntı: Azai
alt tuşuna basılı tutarak mouse ile mini map üzerine sol tık yaparak uyarı verebilirsin. shift-enter ile general chat kullanabilirsin aynı zamanda ctrl basılı tutarak minimap üzerinde taktik amaçlı kalem kullanabilirsin genelde oyun başında oraya penis çiziliyor ve bi takım küfürler yazılıyor oyun içinde efektif şekilde kullanıldığına henüz rastlamadım