Şimdi Ara

Oyunda afk kalan kişi bendim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün ranked girdiğim sıradan elektirkler gitmesi suretiyle dakika daha 1 iken oyundan düşmek durumunda kaldım eğer o takımdan arkadaşlar buradaysa kendilerin özür dilerim. Ben cait almıştım supp taric jung kha zix mid ve top'ı hatırlamıyorum, rakipte jinx ve annie supp, jung eve, solo vayne ve mid kassadin idi. Bu oyunu hatırlayan eden var ise kendilerinden çok özür dilerim.

• Özür dilemen birşeyi değiştirmez, sen DC oldugun anda tüm sülalene küfür yemişsindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Özür dilemen birşeyi değiştirmez, sen DC oldugun anda tüm sülalene küfür yemişsindir

O zaten kesin ama ben yine de üzüldüğümü belirtmek istedim. Şimdi o arkadaşlardan biri bir yerlerde konu açacak gene afk geldi ....... ç..... oyundan çıktı neden böyle tarzı bir konu açacak

• Bu ara ulke genelinde cok yasaniyor elektrik kesintisi. Gecen gun bende 3gunluk ban yedim rankedda dc oldum yarim saat gelmedi. Ama buraya konu acilacak bi durum degil ki kardesim yapicak bisey yok yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun 5 dkde oyundan atti ancak 19da girebildim karsi base kadar gittim 6 levelda sonra kazandik. Diger macta 48 dkde falan cikmam gerekti gecmisten baktim zafer saymis. İsin sirri afk kalmakta mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Titan'da oynayan arkadaşlarım...
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.