Şimdi Ara

Oyunculuğumu nasıl geliştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık arkadaşlar tr de oynuyorum ranked'a yeni başladım ilk 10 maç ardından silver 5'e attı.Oyundaki bütün rollere,runlara hakim olmadan devam etmek istemiyorum.Önerebileceğiniz streamer var mı? veya birlikte oyuna gireceğim arkadaş?

Edit:Arkadaş bana şöyle yap böyle yap demesi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kovahead -- 3 Temmuz 2013; 19:46:47 >

• Tr'de gelişmez aksine körelirsin.

Körelirsin kısmı West'den Tr'ye geçenler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 3 Temmuz 2013; 19:47:20 >
  • Tr de oyunculuğunu geliştirmen zor . Anca bir yere kadar . O yer de idare edicek kadar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Tr'de gelişmez aksine körelirsin.

Senin gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Tr'de gelişmez aksine körelirsin.

Senin gibi.

Evet.
  • http://tr.twitch.tv/phantoml0rd

İzle kafasına estiği zaman yayın yapıyor hem eğlenirsin hem öğrenirsin
  • Bu arada devam etmicem demişsin 28 gün boyunca rank atmazssan düşersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oynıyacağım. Nasıl ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morte34

http://tr.twitch.tv/phantoml0rd

İzlediğim tek streamer eğlenceli olduğu için
  • quote:

Adamı acemi diye yemeyin yav. Biz de izlemesek yutturacaksınız. Oyunu bilmeyen biri Phantomlord'dan öğrense öğrense müsrifliği ve şımarıklığı öğrenir. Adam her 5 oyunda 1 kulaklık kırıyor, klavye parçalıyor.

Öğrenmek istiyorsan kesinlikle TheOddOne izle. Jungle dışında da pek çok şeyin yapılışını öğrenirsin. Kaldı ki jungler, oyunda haritaya en çok hakim olan karakter. Yani bütün görevler senin. Counter-jungle, buff çalma, ejder, baron, gank ve harita görüşünü artırmak için ward koymak.

Chaox ve Aphromoo, çok konuşurlar ama oyunlarından pek çok şey öğrenirsin. Twitch ve Draven'da en iyi dereceye sahiptir Aphromoo. Chaox ise, Chaox işte anlatmaya gerek yok.

Solotop için Voyboy, ama çok huzursuz bir arkadaş. Recep İvedik'e benziyor yav. Bütün bilindik solotoplar tipsiz zaten. Kev1n, Dyrus, Voyboy

Mid için Froggen, Alex Ich. Bir de Guardsman Bob var, heryerde oynar, kafasına göre stream yapar, baya eskidir. Müzikleri çok güzel, ama çok sakin oynuyor sıkılabilirsin. İngilizce konuşuyor ama şiveli konuştuğu için anlamayabilirsiniz, normaldir. Phantomlord gibi eğlencesine izlenebilir.

Stream izleyerek çok hızlı öğrenirsin. (Bir de dişi yayıncılar var, onları ben izlemem ama forumda "bayan streamer" konusu ararsanız bulabilirsiniz göz zevkinize göre artıkın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanKosto -- 3 Temmuz 2013; 21:56:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKosto

quote:

Adamı acemi diye yemeyin yav. Biz de izlemesek yutturacaksınız. Oyunu bilmeyen biri Phantomlord'dan öğrense öğrense müsrifliği ve şımarıklığı öğrenir. Adam her 5 oyunda 1 kulaklık kırıyor, klavye parçalıyor.

Öğrenmek istiyorsan kesinlikle TheOddOne izle. Jungle dışında da pek çok şeyin yapılışını öğrenirsin. Kaldı ki jungler, oyunda haritaya en çok hakim olan karakter. Yani bütün görevler senin. Counter-jungle, buff çalma, ejder, baron, gank ve harita görüşünü artırmak için ward koymak.

Chaox ve Aphromoo, çok konuşurlar ama oyunlarından pek çok şey öğrenirsin. Twitch ve Draven'da en iyi dereceye sahiptir Aphromoo. Chaox ise, Chaox işte anlatmaya gerek yok.

Solotop için Voyboy, ama çok huzursuz bir arkadaş. Recep İvedik'e benziyor yav. Bütün bilindik solotoplar tipsiz zaten. Kev1n, Dyrus, Voyboy

Mid için Froggen, Alex Ich. Bir de Guardsman Bob var, heryerde oynar, kafasına göre stream yapar, baya eskidir. Müzikleri çok güzel, ama çok sakin oynuyor sıkılabilirsin. İngilizce konuşuyor ama şiveli konuştuğu için anlamayabilirsiniz, normaldir. Phantomlord gibi eğlencesine izlenebilir.

Stream izleyerek çok hızlı öğrenirsin. (Bir de dişi yayıncılar var, onları ben izlemem ama forumda "bayan streamer" konusu ararsanız bulabilirsiniz göz zevkinize göre artıkın)

Guardsman Bob'u hatırlıyorum sürekli öksürüyordu ölmedi mi hala o

• west e geç oyunculuk daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.