Şimdi Ara

Oyuncuları görünce çalışasım gelmiyor ki lan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya gereksiz bir konu olacak ama şu dizi-film oyuncularını gördükçe insan 'Lan ben manyak mıyım o kadar hazırlanıyorum, daha -inşallah- tıpı var, tusu var yds var 30dan sonra para kazanacağım' diye düşünüyorum. Tabii kitabı bırakmıyorum, ders çalışmayı bırakmıyorum ama bu fikirden de kurtulamıyorum. Beni bu fikirden kurtaracak şeyler söyleyin. Dalga geçmeyin olum lan

• Ahahaha , aynı şey bende de var

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş , ama bir de şöyle düşün , acaba onlar yaptıkları işlerden memnun mu ? Hayatlarında mutlular mı ? Ne bileyim ben de tıp istiyorum ama tıpı sırf ameliyata girmek için istiyorum. İlgimi çok çekiyor. Sen istediğin için tıpı seçip doktor oluyorsun. İstediğin hayatı yaşıyorsun. Onlar ise , hayatlarından memnun değiller ( çoğu bence öyle ). Pek de faydası olmadı farkındayım ama , ameliyatı düşün , kadavralar üzerinde çalışacağını düşün , insanlara yardım ettiğinde sana verdiği mutluluğu düşün... O ünlüler bunlara sahip değiller ;) :)

• neymarda bizle yaşıt ama barcelona da yıllık 7milyon euro alıyor.(çok para )
    fenerde bi transfer yaptı adam 19 yaşındaydı adını bilmiyorum da oda iyi bişeyler alır.

yani cidden şimdi sen yazınca düşündüm. adam yıllık 7 milyon euro alıyor. bense ayda 50 lira 100 lira 150 lira neyse artık yılda maximum 700 lira.

töbe töbeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

neymarda bizle yaşıt ama barcelona da yıllık 7milyon euro alıyor.(çok para )
    fenerde bi transfer yaptı adam 19 yaşındaydı adını bilmiyorum da oda iyi bişeyler alır.

yani cidden şimdi sen yazınca düşündüm. adam yıllık 7 milyon euro alıyor. bense ayda 50 lira 100 lira 150 lira neyse artık yılda maximum 700 lira.

töbe töbeeeee

Fenerdeki Salih'ti değil mi

Ayrıca söylediklerinin tam tersini söylemen gerekiyordu

• bu konuyu gorunce ders calismayi biraktim babama ders calismicam neymar 7 milyon euro aliyor dedim

babam disari atti suan banktan yaziyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu şöhretten memnun değil para var ama huzur yok istedikleri yerde değiller zorla o kadar saat çekimde duruyorlar şöhret ağır geliyor ve kötü yollara başvuruyor çok azı ise tiyatroyu benimsediğinden mutlu ama tıp için de çok istemen lazım yoksa bir süre sonra tıpın yükü de öğrencilere çok ağır geliyor(çok sevenler hariç) sadece tıp için değil her meslekte öyle sevmediğin yerde durmaycan yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justforyou12

quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

neymarda bizle yaşıt ama barcelona da yıllık 7milyon euro alıyor.(çok para )

töbe töbeeeee

Fenerdeki Salih'ti değil mi

Ayrıca söylediklerinin tam tersini söylemen gerekiyordu

gerçekler acıdır hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen ne diyorsun bizim final dergilerinin arkasında motivasyon kısımlarında yazılar oluyor ya şöyle bir şey yazmışlardı

kıvanç tatlıtuğ her gün 500 şınav mekik çekiyor,çok yoğun oluyor falan

bitiş cümlesi de onun işi mi daha zor sizin mi zor diye

küfür edip sayfayı yırtmıştım

adam milyonlar alıyor 500 şınav sanki çok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itrysohard -- 3 Eylül 2013; 23:58:59 >
  • oyuncuları sokaktan toplamadılar ki yetenek varsa sende gir sınava sinema-radyo-tv bölümü seç bi kursa falan git oyunculuk dersleri al yetenek varsa sende olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

bu konuyu gorunce ders calismayi biraktim babama ders calismicam neymar 7 milyon euro aliyor dedim

yaş kaç bu arada ?
  • quote:

bu konuyu gorunce ders calismayi biraktim babama ders calismicam neymar 7 milyon euro aliyor dedim

• Oku oku tam boğaziçine kayda giderken araba bi koysun geberip git.Ya böyle olursa
  • Topçu veya oyuncu olacak yeteneğe sahiptikte önümüzü kesen mi oldu ? Artık hayattan ne kopara bilirsek kârdır
  • çok mantıklı konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanc13

quote:

yaş kaç bu arada ?

18

• quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

sen ne diyorsun bizim final dergilerinin arkasında motivasyon kısımlarında yazılar oluyor ya şöyle bir şey yazmışlardı

kıvanç tatlıtuğ her gün 500 şınav mekik çekiyor,çok yoğun oluyor falan

bitiş cümlesi de onun işi mi daha zor sizin mi zor diye

küfür edip sayfayı yırtmıştım

adam milyonlar alıyor 500 şınav sanki çok zor

ben de okumuştum o yazıyı ''Kıvançın işi mi zor sizin mi?'' diyordu.

Ya tabi ben yine de bi' yaşlıyı tedavi edip ''Allah razı olsun'' demesini hiç bir şeye değişmem ama yine de mat-1 çözerken kafama takıldı zaten sürekli düşünüyordum bunu onun için açtım konuyu

Ayrıca yetenekten daha çok torpil lazım arkadaşlar. Gelip laf atmanıza gerek yok

• yeteneğin varsa git altyapıya ya da ajansa en önemlisi afedersin okulu bırakıp bunları denemek için g*tün varsa bol şans
  • Bir doktorun yaptığı iş bir futbolcu veya oyuncudan çok daha kutsaldır önemlidir saygı değerdir.Futbol ve diziler olsa nolur olmasa nolur neye hizmet ediyosun boş işlerin boş adamları gibi. :D

• zekâ ve başarı paha biçilemez insanlara hayat vermek gibi bir yetiniz olacakken kısa süreli heveslere uzun soluklu heveslerle kıyaslayamazsınız.

-Baban ne iş yapıyor/yapıyordu?
    +Beyin/kalp/ cerrahi(gururdan öldü)
  • atflliergen A kullanıcısına yanıt
    ya yanılmıyorsam 150 şınav 500 mekik yazıyordu
    ben tek 500 le 2 sini aradan çıkarayım dedim olmadı.hem 150 daha kolay benim gözümde o paralara 1000 şınav bile azdı
    50 şerlikten 3 set halinde falan yapıyordur zaten 150 yi de 500 de yapılır günde her gelişinde 2 çarpı 50 yapar 5 kez geldi mi tamam
    yoksa şınav çekmenin zorluğunu biliyorum düzenli yapan biriyim taş çatlasa tek seferde kıvanç 80 falan yapar o da yüzü kızarabozara fiziğine bakınca öyle duruyor bir de spor geçmişi var baya tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itrysohard -- 4 Eylül 2013; 7:21:05 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.