Şimdi Ara

Oyunculara kötü haber: Call Of Duty, Xbox Game Pass'e hemen gelmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Microsoft'un Activision-Blizzard'ı satın almak için yaptığı devasa anlaşmanın sonuçlanma olasılığı giderek artarken, bunun sektör için gerçekte ne anlama geleceğine bakmanın zamanı geldi. Xbox patronu Phil Spencer, IGN'e verdiği yeni röportajda Game Pass'teki Activision-Blizzard oyunlarıyla ilgili beklentileri düşürdü ve oyunların Game Pass'e gelmesinin zaman alacağı konusunda uyardı.



    Call of Duty, hemen Game Pass'e gelmeyecek



    Spencer, Call of Duty'nin ve diğer Activision oyunlarının Microsoft'un Game Pass abonelik hizmetine gelmesiyle ilgili bir soruyu yanıtlarken şunları söyledi: “İnsanlar anlaşmanın tamamlanacağını ve her şeyin Game Pass'te mevcut olacağını düşünüyor. Bu doğru değil. Yapmamız gereken işler var, sadece teknik işler. Oyunları hazırlamak zaman alacak



    Spencer, bu gecikmenin Activision-Blizzard satın almasına özgü olmadığını da sözlerine ekleyerek, Microsoft'un daha önceki satın almalarında yerel oyunların Game Pass'e yüklenmesi için her zaman zamana ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Ancak bu söylem biraz havada kalıyor. Microsoft'un 2021 yılında Bethesda'yı satın almasına dönüp baktığımızda, Bethesda oyunları satın alımın tamamlanmasından sadece üç gün sonra Game Pass’te görünmeye başlamıştı.



    Röportaj sırasında Spencer, Call of Duty’nin Game Pass yolculuğu ile ilgili ayrıntılardan ustalıkla uzaklaştığını görmek de ilginç. Spencer açık bir şekilde Call of Duty’nin Game Pass’e geleceğini veya gelmeyeceğini doğrulamadı.



    Ayrıca Bkz.Call of Duty Modern Warfare 3'ün senaryo tasarımı çığır açacak: İşte detaylar



    Öte yandan Microsoft'un 70 milyar dolarlık Activision-Blizzard'ı satın alımının bu sonbaharda tamamlanması bekleniyor. Anlaşma tamamlandıktan bir süre zaten Call of Duty’nin Game Pass’e ilk günden gelmesi pek mümkün değil zira halihazırda PlayStation ile bir anlaşma bulunuyor. Her şey yolunda giderse ve Activision, Call of Duty markasının Game Pass’e ilk günden getirmeye ikna olursa bu muhtemelen gelecek yıl veya 2026 yılındaki oyunda gerçekleşecek.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/phil-spencer-on-potentially-bringing-call-of-duty-and-other-activision-blizzard-games-to-game-pass








  • Oyunculara kötü haber: Call Of Duty, Xbox Game Pass'e hemen gelmeyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gelir getiren bir oyun öyle hemen dahil edilmez belki bir sonraki oyun çıkışına yakın dahil edilir.Yada bir indirim olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 24 Ağustos 2023; 22:40:19 >
  • Beklenen bir durum COD veya Diablo 4 Gp öyle hemen eklenecek oyunlar değil.


    İlk başta 2 serinin eski oyunlarını yavaş yavaş Gp görürüz..

  • Yani satın alım tamamlanır tamamlanmaz gelmesini bekleyen varsa hayal kuruyordur zaten. Sisteme entegrasyonu aylar sürecektir. Gelmeyecek de demiyor zaten gelecek..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kandirildik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Clickbait

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine her konsol haberindeki gibi eziklik psikolojisine sahip ergenler bu konuya da damlamış. Arkadaş hiç mi omurga olmaz ya.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Oyunculara kötü haber: Call Of Duty, Xbox Game Pass'e hemen gelmeyecek
  • GaribanPass fanboyları üzgün...

  • Microsoft bu nesil resmen hiçbir şey yapmadı ama çok şey yapmış gibi gözükmek için aşırı çabalıyor ama sony bile bu nesil batırdı biraz bu gamepass mevzusuna suçlamamak gerekiyor adamları sadece zaman alacak.

  • Yuzarsif-06 kullanıcısına yanıt

    Ağla ağla açılırsın Oyunculara kötü haber: Call Of Duty, Xbox Game Pass'e hemen gelmeyecek 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendilerine anlam veremediğim PS fanboy'ları bir Xbox game pass haberinin altına yine toplanmış. Araştırmadan da yoksunlar belli ki. Bethesda Microsoft tarafından satın alındığında oyunların eklenmesi birkaç ay sürmüştü. Bunda da aynısı olacak ama en sonunda eklenecek boşuna sevinmeyin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.