Şimdi Ara

Oyuncular Arama bölümünde çıkmıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar FM'ye yeni başladım. Forumdaki tavsiye edilen oyuncuları falan arama bölümünden arıyorum ancak hiç biri çıkmıyor bunun nedeni nedir? Filtre falanda uygulamıyorum. Birde mesela orta saha oyuncusu arıyorum orta saha filtresi koyuyorum sadece ama birtek türk oyuncular çıkıyor yabancılar neden çıkmıyor?

• Başlarken oyun veritabanının boyutunu küçük ya da orta yapmış olabilirsin. Ayrıca forumda 6-7 lig aktif edip öyle oyuna başlayan var o yüzden de olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Başlarken oyun veritabanının boyutunu küçük ya da orta yapmış olabilirsin. Ayrıca forumda 6-7 lig aktif edip öyle oyuna başlayan var o yüzden de olabilir.

Bunu nerden değiştirebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

quote:

Başlarken oyun veritabanının boyutunu küçük ya da orta yapmış olabilirsin. Ayrıca forumda 6-7 lig aktif edip öyle oyuna başlayan var o yüzden de olabilir.

Lig ekle/kaldır var oradan ekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

quote:

Oyuna baslarken ligleri seciyosun ya hocam işte orda veri tabanı diyo, onu büyük/largee yaparsan olur.
  • Bahsettiğin olay sadece sende değil herkeste oluyor. Lig ekleme yahut veritabanı artırma bu sorunu çözüyor fakat birsürü gereksiz oyuncu da oyunu meşgul edip yavaşlatıyor. Örneğin fierro bende gözükmüyordu. Sırf bu elemanı görücem diye gisipte meksika ligini açmadım. Ufak bi araştırmayla takımını buldum ve takip ettim. 3 4 futbolcuyu bulmak için oyun hızını düşürmeye değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

Bahsettiğin olay sadece sende değil herkeste oluyor. Lig ekleme yahut veritabanı artırma bu sorunu çözüyor fakat birsürü gereksiz oyuncu da oyunu meşgul edip yavaşlatıyor. Örneğin fierro bende gözükmüyordu. Sırf bu elemanı görücem diye gisipte meksika ligini açmadım. Ufak bi araştırmayla takımını buldum ve takip ettim. 3 4 futbolcuyu bulmak için oyun hızını düşürmeye değmez.

Ben az once bu oyunculari goreyim diye gittim tum ligleri actim oyunculari gordum ama simdi de ligleri kaldiramiyorum sanirim sezon sonuna kadar beklemek gerekiyomus of simdj napcam ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ηihat -- 23 Haziran 2013; 18:23:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Database Large yap yani Veritabanı Geniş.Oyunu kurarken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.