Şimdi Ara

oyuncu tavsiyesi , yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ağız tadıyla bir konu açıp topçulardan birini yerden yere vurayım istiyorum. Çöp bu demek istiyorum , lanet olası fedaraller demek istiyorum , balon , lastik , civa demek isitiyorum.

Bu benimde hakkım değil mi? şurda yenilmişiz ağız tadıyla gerine gerine birilerine giydirmek bizimde hakkımız değil mi ulan!!!Kaç haftadır bu günü bekliyorum, burası özgürlükler ülkesi donanımhaber değil mi bre!

Ama giydirecek oyuncu kalmamış , akşam uyuyamadım sabaha kadar kimi yersem diye düşündüm , yok yok yok , hepsini biri eleştirmiş , hatta takımdan bile kovdurmuş.

Şu aciz kardeşinize yardımlarınızı bekliyorum ... Dursun reisle konuşalım arsa parasıyla 70 milyon topçu alsın her saat birine küfrederiz bu sayede benim gibi dertli arkadaşların derdi bir nebze azalmış olur.

• Bana söv bende futbolcuyum adım Lionel Cristiano Sarıoğlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Kalecin kac para aliyo ona bi bak sonra hayati sorgula

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

2. Kalecin kac para aliyo ona bi bak sonra hayati sorgula

izlemeyin almazlar . milyonlar izliyor hayvan gibi reklam pazarı oluşturuyor sonra bu adamlar niye çok kazanıyor. Dünya gerçekleri , paranın bol olduğu bir sektör , asgari ücretle mi çalışmalarını bekliyorsunuz?

Bu kafayla yaşarsanız hayattan zevk almazsınız , bu işin sonu yok çünkü , dünyada bir sürü zengin var , onlar niye zengin diye kafayı sıyırma olasılığınız artar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.