Şimdi Ara

oyuncu sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütçe 1700 tl monitör hariç saymıyoruz monitörü ben hazır halde alıcam die bakınıyodum ama bakıyom ekran kartları filan kötü sordum soruşturdum toplama daha iyi dediler
    bnm bütem 1700 tl parça parça alacam ama neler uygun neler iyi tam bilmiyorum o yüzden bi yardımcı olursanız ve haftaya pazar gününe kadar yetiştirmem lazım babam gidecek o yüzden gelkmişken alim diyom :)

• Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    paşa ben ekran kartını R9 280 asusun olanı alıcam senin önerdiğin mi iyii yoksa bu R9 280 mi
  • tiamu27 kullanıcısına yanıt
    1700 liraya bilgisayar toplıyacam diyorsun,ekran kartınıda r9 280 alıcam diyorsun
    tabiki r9 280 daha iyi ama o ekran kartıyla iyi bi sistem kurmak istiyorsan 2.000 tl+ ya çıkarman lazım bütçeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 30 Ağustos 2014; 19:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

Anakart : 970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    İşlemci : AMD FX X8 8320 Soket AM3+ 3.5GHz 16MB Cache 125W 32nm İşlemci
    Ram : 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    Ekran Kartı : Powercolor R9 270 TurboDuo OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı
    Hdd : WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
    Kasa : XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
    buyur kardeşim

İşlemciyi fx6300 ile,
    Ekran kartını sapphire R9 280 dual-x olarak değiştir.

Amd tarafında asusa bulaşma derim.Asus amd de çuvalladı fakat asla asus düşmanı değilim intel-nvidia platformunda en iyi firmalardan biri.Özellikle şu yeni lga-2011 v3 te yaptıkları o.c sokete bayıldım.Daha çok özellik var ama konu değil.

Sırf kavga çıkarmayın diye yazdıklarımı görüyorsunuz yazık günah banada mobilden zor oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    ekran kartını biraz yüklenim diyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama sistem tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    PC toplama sihirbazı oyun oldu
    7 yıl önce açıldı
    Yeni Sistem Dizilim Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.