Şimdi Ara

Oyuncu Olmak İçin Ajanslara Başvuran Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
89.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FEFETE kullanıcısına yanıt
    Rol istanbul nasıl

• Merhaba ,

Hedef Cast Ajans var.

Kadıköy ' de. Ben gittim. Gayet şık bir ofisleri var.

Tavsiye ederim.

Www.hedefcastajans.com 'da siteleri

• rolistanbul, family ve mayadroom figüran ajansıdır. Figüranlıktan oyuncu olmuş 1 kişi bile gösteremezsiniz inanmayın kandırmaca bunlar. Gidip adam gibi menajerlik şirketlerine veya tanınmış oyuncusu olan ajanslara başvurun. Kabul ederlerse en azından bi şansınız olur. Öteki türlü boşu boşuna kendinizi rezil etmeyin.
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere sektörlerin gelişmesiyle bir çok ajans piyasada gün yüzü gördü ve internet üzerinden olsun şubelerden olsun her yerden başvuru yapabilme şansınız var. Bende daha önce bir arkadaşım aracılığıyla oscar ajans ile tanıştım gerçekten güvenilir bir ajans diyebilirim çünkü işlerini en iyi şekilde yapıyorlar zaten referanslarına bakacak olursak herkesin bildiği ve izlediği diziler hep başrolde. Oyunculuk ajansları arasında tanıdığım en güvenilir ajans diyebilirim.

İletişim için internet sitesinden ulaşabilirsiniz
    www.oscarajans.com.tr
    http://www.oscarajans.com.tr

Herkese iyi forumlar.

• ben de aypi ajansa başvurdum çağırıyolar 4500 tl alcakmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Google-Bot

3 Yaşındaki yeğenim için başvurduk .
    İnternet üzerinden form doldurup 2-3 resim ekledik
    Ertesi gün öğlene doğru arayp randevu verdiler .
    Gittik 50 lira verdik
    Video çektiler ve farklı açıdan fotolar çektiler
    Biz sizi arayacağız dediler
    Birazdan yeğenimin resmini upload edip paylaşacağım

50 tl alıyorlar biz sizi arayacağız diyip dönmüyorlar.Haberiniz olsun.

• Rol İstanbul'a başvuru yaptım çağırdılar. Gideyim mi? Kayıt için ücret alıyorlarsa ne kadar?

• Arkadaşlar bu konu başlığında reklam yapmaya çalışan bi sürü sahte ajans ismi görüyorum ve hepinizi uyarma ihtiyacı gerektiğini duyuyorum.

-Burada link verdikleri ajansların hiç biri gerçekten size faydası olabilecek yerler değil. HEPSİ DE Bİ İNTERNET SİTESİ AÇIP GELEN BİNLERCE BAŞVURUNUN TAMAMINI KABUL EDİP ELLİŞER YÜZER PARA TOPLAYARAK KÖŞEYİ DÖNMEYE ÇALIŞAN SAHTEKARLAR. Bi çok arkadaşımızın başına geldi siz de kanmayın bunlara. Oyuncu olmak öyle 2 fotoğraf çektirmekle olmuyor, olmaz da.

-Bi kere oyuncu olabilmeniz için az da olsa eğitim almanız gerekir. Peki eğitim masraflı olabiliyor, oyunculukta şansım olup olmadığını nasıl anlarım? İşte burda cast ajansı devreye giriyor. Bi kere başvurduğun ajansın yok başvuru yok fotoğraf parası diye para toplayan bi yer olmaması lazım. Ancak o zaman seninle ilgili gerçekten ne düşündüklerini anlayabilirsin.

-Bence bu eğitim işine para ve zaman ayırmadan önce şöyle düzgün para toplamayan bi ajans bulun araştırıp. Ben aradım webden bi sürü yeri aradım ettim telefonla ella ajans diye bi yer buldum. Hem model hem de oyuncu yetiştiriyolarmış. Baktım genellikle gençlerle çalışıyolar ve para falan da istemiyolar. Yalnız bi sıkıntı var onaylanmak zor. Ben 4 kere başvuru yaptım web sitesinden sanırım düzgün fotolarım yoktu diye ilk baştakileri kabul etmediler. 1 ay sonra aradılar gittim ofislerine cihangirde. Anlattılar falan bi kaç fotoğrafımı çekip yolladılar. İlk haftalarda arayan olmadı sonraki hafta bi kaç tane görüşmeye yolladılar reklam için gittim beşiktaş bi de osmanbeyde. sonuncusu oldu ufak bi roldü ama öyle figüran falan deil. Paramı da aldım şimdi başka bi iş çıkar mı diye bekliyorum. Bana sadece reklam görüşmesi gönderiyolar çünkü eğitimim yok diye. Ben de para biriktirip bi kursa yazılıcam ilerde belki dizi film falan da olur.

Tekrar uyarıyorum çok arkadaşımın bedavaya parası gitti bazı sahtekar ajanslara inanmayın, sizden para istemeyen düzgün iş yapan bi yerlere uğraşın kasın biraz illa bi yere kabul ederler. benim ajansın adresi de buwww.ajansella.com[link=]www.ajansella.com[/link] burayı da deneyin tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpersoze

Arkadaşlar bu konu başlığında reklam yapmaya çalışan bi sürü sahte ajans ismi görüyorum ve hepinizi uyarma ihtiyacı gerektiğini duyuyorum.

-Burada link verdikleri ajansların hiç biri gerçekten size faydası olabilecek yerler değil. HEPSİ DE Bİ İNTERNET SİTESİ AÇIP GELEN BİNLERCE BAŞVURUNUN TAMAMINI KABUL EDİP ELLİŞER YÜZER PARA TOPLAYARAK KÖŞEYİ DÖNMEYE ÇALIŞAN SAHTEKARLAR. Bi çok arkadaşımızın başına geldi siz de kanmayın bunlara. Oyuncu olmak öyle 2 fotoğraf çektirmekle olmuyor, olmaz da.

-Bi kere oyuncu olabilmeniz için az da olsa eğitim almanız gerekir. Peki eğitim masraflı olabiliyor, oyunculukta şansım olup olmadığını nasıl anlarım? İşte burda cast ajansı devreye giriyor. Bi kere başvurduğun ajansın yok başvuru yok fotoğraf parası diye para toplayan bi yer olmaması lazım. Ancak o zaman seninle ilgili gerçekten ne düşündüklerini anlayabilirsin.

-Bence bu eğitim işine para ve zaman ayırmadan önce şöyle düzgün para toplamayan bi ajans bulun araştırıp. Ben aradım webden bi sürü yeri aradım ettim telefonla ella ajans diye bi yer buldum. Hem model hem de oyuncu yetiştiriyolarmış. Baktım genellikle gençlerle çalışıyolar ve para falan da istemiyolar. Yalnız bi sıkıntı var onaylanmak zor. Ben 4 kere başvuru yaptım web sitesinden sanırım düzgün fotolarım yoktu diye ilk baştakileri kabul etmediler. 1 ay sonra aradılar gittim ofislerine cihangirde. Anlattılar falan bi kaç fotoğrafımı çekip yolladılar. İlk haftalarda arayan olmadı sonraki hafta bi kaç tane görüşmeye yolladılar reklam için gittim beşiktaş bi de osmanbeyde. sonuncusu oldu ufak bi roldü ama öyle figüran falan deil. Paramı da aldım şimdi başka bi iş çıkar mı diye bekliyorum. Bana sadece reklam görüşmesi gönderiyolar çünkü eğitimim yok diye. Ben de para biriktirip bi kursa yazılıcam ilerde belki dizi film falan da olur.

Tekrar uyarıyorum çok arkadaşımın bedavaya parası gitti bazı sahtekar ajanslara inanmayın, sizden para istemeyen düzgün iş yapan bi yerlere uğraşın kasın biraz illa bi yere kabul ederler. benim ajansın adresi de buwww.ajansella.com[link=]www.ajansella.com[/link] burayı da deneyin tavsiye ederim.

Reklamlar

• Bedava işin reklamı mı olur dostum. Adı üstünde bedava ( :
  • arkadaşlar ben 2009 dan beri ajanslar ile çalışmaktayım oyuncu olmak isteyen arkadaşalara tavsiye ederim ajansları lakin sözleşmesi olan ajansları tavsiye etmiyorum zararlı çıkma ihtimaliniz var bir kaç tane bildiğim ajans var tiyatro dersleri de veriyorlar benim sürekli gittiğim ajans lionsajans bu ajansın sahibi olsun çalışanları olsun sizi müşteri gibi değil arkadaş gibi karşılıyorlar çalışmaları da iyi tiyatro eğitimide alıyorum buradan ben isteyen bu ajansa başvurabilir veya başka ajansa
  • Ajanslarda bir yere gelmek zor. Eğitim almadan mümkün değil. Eğitim alırken de dikkat edilmesi gereken şey, gittiğinde sana ne öğretiyorlar, ne kadar sürede öğretiyorlar, ne kadara öğretiyorlar ve sonunda eğitim alanlar ne yapmış?

Bu kriterlere bakınca zaten 1-2 yer kalıyor.

Eğitim konusunda Akademi 35Buçuk çok iyi bir yer. Sonrasında iyi öğrencileri ajansına da alıyor. 5 ay sürüyor..

Bence bi yola çıkıyorsanız ne gerekiyorsa ona göre adım adım ilerlemek lazım.

Benim ev arkadaşım 35Buçuk'a gitti. Önce reklamlarda yer aldı. Sonra diziye girdi. Şimdi bildiğin oyuncu :)

www.35bucuk.biz Oyuncu Olmak İçin Ajanslara Başvuran Var Mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.