Şimdi Ara

Oyuncu Olmak İçin Ajanslara Başvuran Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
90.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşım bugun bahsetti bende merak edip başvurdum belki seçilirim diyerek. Daha önce bu tür ajanslara başvuran var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Akbas -- 31 Ocak 2010; 21:05:36 >

• Ajanslara gidipde oyuncu olamıyorsun yoldan gecen simitci cafede oturan sohbet eden yada gazete okuyan insan yada yolda bir ağaç rolu veriyorlar kameraya belki çıkarsın belki çıkmazsın ..

diolog olursa fiyatın artıyor biraz normalde 30 alırken diolog gecerse 45 olur sabahın 7'sinde çıkıyorsun evden ortak bulusma noktasına gidiyorsun orda bekliyorsun bi minubuse dolusup cekimlerin olduğu yere gidiyorsun sonra sabah 5 e kadar 6 ya kadar oyle oturuyorsun yok kıl gect yok tüy gecti basrol oyuncusunun tuvaleti geldi sigarası geldi yemegi geldi diologu unuttu tekrar cek arkadan araba cıktı trekrar cek gozler olmus kör biçimde minubuse gecip tekrar ortak noktada indiriyorlar sonra ordan eve gidiyorsun seni aramazlar sen onları arıyacaksın rol varmı ağaç rolu varmı diye arayıp soruyorsun dolmamışsa giriyorsun yada 2-3 gün sonraya alıyorlar baska film seti için

daha onceden okulunu okumamışsın bir tiyatro eğitimin yok diksiyon yok yandın ne oyuncu olmayı bunların herbirine sahip insanlar oyuncu olamiyorlar bırakın bu işleri bence hiç bulasmayın biryerden torpilin olcak yada baban yonetmen olcak amcan senarist olcak yada dayın ünlü olucak bağlantıları olucak anca biyerde polatın karısının akrabasının amca oğlu rolunde devamlı bir rol alırsın ayda bir cekime gidersin yoksa fıs

diyelim herşey oyuncu olman için müsait surada amcan var eğitimin var diksiyonun var 2-3 tane calgi calabiliyorsun ozaman belki [BU saatden sonra] Bayansan ya bihter gibi bir rol alırsın yada 2-3 sinema cekimi yada dizi cekiminden sonra eroin kokoin veya hap gibi uyusturucu madde bagımlısı olursun olmaman için çevik gibi bir iraden ve GURURUN olur Çoğu sanatçı hemcinslerine ilgi duyar erkek oyuncular ismini söyleyemem kimler olduğunu ama sanat camiyasında 10'da 4 'ü biseksüel dir .

Yani gerçek bir oyuncu olmak ve bunlara uzak durmak istiyorsan

Cevik gibi bir gurur ve iraden olucak
    çok sağlam tanıdığın olucak
    çok iyi bir eğitimin olucak yoksa senı harcarlar öyle böyle değil.

İstanbulda oturuyorsan sana bir iki iyi ajans adresi veririm fotoraflarını orda çektirirsin bir kaç dizide cafede oturan adam rolu hastanede temizlikci polatın vurduğu adam olabilirsin ünlülerle yakın temasda olursun hem o ortamı görürsün kültürün neyin nasıl olduğunu görür hevesini alirsin. sonra zaten bırakırsın gitmeyi .
  • Başvurdum netten. Fotoğraflarımı yolladım. Mail geldi işte gelebilirsin diye ama gitmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moskva

Başvurdum netten. Fotoğraflarımı yolladım. Mail geldi işte gelebilirsin diye ama gitmedim.

kuul sıtori bıro
  • 3 Yaşındaki yeğenim için başvurduk .
    İnternet üzerinden form doldurup 2-3 resim ekledik
    Ertesi gün öğlene doğru arayp randevu verdiler .
    Gittik 50 lira verdik
    Video çektiler ve farklı açıdan fotolar çektiler
    Biz sizi arayacağız dediler
    Birazdan yeğenimin resmini upload edip paylaşacağım
  • Bu da resimi

Oyuncu Olmak İçin Ajanslara Başvuran Var Mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Google-Bot

3 Yaşındaki yeğenim için başvurduk .
    İnternet üzerinden form doldurup 2-3 resim ekledik
    Ertesi gün öğlene doğru arayp randevu verdiler .
    Gittik 50 lira verdik
    Video çektiler ve farklı açıdan fotolar çektiler
    Biz sizi arayacağız dediler
    Birazdan yeğenimin resmini upload edip paylaşacağım

Video nasıl çekiyolar? Doğaçlama felan mı yaptırıyolar?
    50 lira ne parası :S
  • bence yok kim uğraşacak o işlerle sonra kafalarını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ajanslara gidipde oyuncu olamıyorsun yoldan gecen simitci cafede oturan sohbet eden yada gazete okuyan insan yada yolda bir ağaç rolu veriyorlar kameraya belki çıkarsın belki çıkmazsın ..

diolog olursa fiyatın artıyor biraz normalde 30 alırken diolog gecerse 45 olur sabahın 7'sinde çıkıyorsun evden ortak bulusma noktasına gidiyorsun orda bekliyorsun bi minubuse dolusup cekimlerin olduğu yere gidiyorsun sonra sabah 5 e kadar 6 ya kadar oyle oturuyorsun yok kıl gect yok tüy gecti basrol oyuncusunun tuvaleti geldi sigarası geldi yemegi geldi diologu unuttu tekrar cek arkadan araba cıktı trekrar cek gozler olmus kör biçimde minubuse gecip tekrar ortak noktada indiriyorlar sonra ordan eve gidiyorsun seni aramazlar sen onları arıyacaksın rol varmı ağaç rolu varmı diye arayıp soruyorsun dolmamışsa giriyorsun yada 2-3 gün sonraya alıyorlar baska film seti için

daha onceden okulunu okumamışsın bir tiyatro eğitimin yok diksiyon yok yandın ne oyuncu olmayı bunların herbirine sahip insanlar oyuncu olamiyorlar bırakın bu işleri bence hiç bulasmayın biryerden torpilin olcak yada baban yonetmen olcak amcan senarist olcak yada dayın ünlü olucak bağlantıları olucak anca biyerde polatın karısının akrabasının amca oğlu rolunde devamlı bir rol alırsın ayda bir cekime gidersin yoksa fıs

diyelim herşey oyuncu olman için müsait surada amcan var eğitimin var diksiyonun var 2-3 tane calgi calabiliyorsun ozaman belki [BU saatden sonra] Bayansan ya bihter gibi bir rol alırsın yada 2-3 sinema cekimi yada dizi cekiminden sonra eroin kokoin veya hap gibi uyusturucu madde bagımlısı olursun olmaman için çevik gibi bir iraden ve GURURUN olur Çoğu sanatçı hemcinslerine ilgi duyar erkek oyuncular ismini söyleyemem kimler olduğunu ama sanat camiyasında 10'da 4 'ü biseksüel dir .

İstanbulda oturuyorsan sana bir iki iyi ajans adresi veririm fotoraflarını orda çektirirsin bir kaç dizide cafede oturan adam rolu hastanede temizlikci polatın vurduğu adam olabilirsin ünlülerle yakın temasda olursun hem o ortamı görürsün kültürün neyin nasıl olduğunu görür hevesini alirsin. sonra zaten bırakırsın gitmeyi .

• Oyunculukta okuyan biri olarak söyleyeyim. Ajanstan çıkman çok çok çok zor.
  • Beni bir sürü reklamın seçmelerine çağırmışlardı ajanstan Algida ve birkaç gazete reklamları için. Pek kasmamıştım kendimi. Algidadaki mal rolü yaptırmaya çalıştı salak bi sırıtış ve mal mal konuşmalar ile ben de o kadar mallık yapamadığım için olmadı. Gazete reklamlarından birisindede elime kumanda verip playstation oynarmış gibi yap dediler tv yok yanımda kimse yok ama yanımda birisi varmış gibi rekabetli bir şekilde oynamamı istediler. Hayır yanına dön pis pis bak diyolar ps oynarken kim yanındakine dönüp pis pis bakar ki?
  • Arkadaşlar siz başrol oyuncularının ajanslardan çıktığınımı zannediyorsunuz Ben 15 yaşındayım Bir bölüm melekler korusunda oynadım konuşmalı filan tanıdığım yönetmen vardı Oyunculuk deneyiimim hiç yoktu Yani sırf torpil 1000 lira gibi bir para verdiler sonra bidaha iç aramadılar Sonrasında Bende Ajans işine girdim oyunculuk eğitimi vs. Şimdi Mimar Sinan güzel sanatlar lisesinde okuyorum Bana ait bir ajansım var Yaklaşık 1000 tanede figüran oyuncu vs. Kayıtlı Kastlar var Her ajans Hava parası diye en az 20 -30 liradan aşşaı para almaz Yok kayıtmış yok fotoraf çekme parası derler Siz gidersiniz bayılırsınız 30 lira Onlar biz sizi arıyacağız derler Ve bidaha hiç aramazlar siz arayıp sorarsınız iş varmı diye var derlerse Genellikle Taksimde Ortak birmeydan vardır Sabahın 5inde gidersiniz Bir dolmuş gelip sizi alır herkes kucak kucağa Sete gidersiniz aa bak ünlüler filan ertesi sabah 4lere kadar yok Kamera ters taraftaydı yok oyuncuların yemk molası falan diye sürekli aynı sahne alınır Yani siz yolda yürüyen bir adamsanız 400 mt lik bir yolunuz vardr ve her başa alındığında siz o 400mt sürekli gidip gelirsiniz Yani kısacası hiç bulaşmayın derim.Hea bu arada Figüran rollerinde Ajans Film setinden 50 lira alır size 20 lira verir 30 lirayı cebe atarlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD™

Ajanslara gidipde oyuncu olamıyorsun yoldan gecen simitci cafede oturan sohbet eden yada gazete okuyan insan yada yolda bir ağaç rolu veriyorlar kameraya belki çıkarsın belki çıkmazsın ..

İstanbul'da oturuyorum 16 yaşındayım ama 14 gibi gösteriyorum baby face'im anlıycağın çocuk rölü felan düşünmüştüm ama yazdıklarınızdan dolayı hevesim kırıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD™

Ajanslara gidipde oyuncu olamıyorsun yoldan gecen simitci cafede oturan sohbet eden yada gazete okuyan insan yada yolda bir ağaç rolu veriyorlar kameraya belki çıkarsın belki çıkmazsın ..

ben istanbuldayım ajanslara nasıl ulaşacağımı ve başka şeyleri hakkında bilgilendirirsen sevinirim...

eroin ve kokain konusu hakkında yanlışın var dostum o insanlar zaten o yolda yani oyuncu olmasalarda bi tür bağımlılıkları olacaktı...

şöyle diyim örnek dizilerden ' Benim annem bir melek ' dizisinde Ali Sunal sence eroin bağımlısımı???

Gece hayatına çok düşkün dinden imandan anlamayanlar genelde öyle mesela 'Teo' .. adam bildiğin keş...

• Up!
  • Oyuncu olmak isteyen herkes eğer eğitimi yoksa kesinlikle bir ajansa kayıt yaptırmalıdır. Eğitim yok ve sadece yeteneğinize güveniyorsanız başvuru yapacağınız belli başlı ajanslar var. Zaten herkesin bildiği gündemde olan ajanslar belli. Daha önceden çalışmış olduğum ajanslardan bir kaçına oyuncu olmak isteyen arkadaşları yönlendirebilirim. Önceden çalışmış olduğum oyuncu ajansları.
    ERBERK AJANS, Sektörde adı geçen oldukça iyi bir ajans ama ünlü ve şöhret olmak istiyorsanız aldanırsınız çünkü cast sayısı neredeyse bir şehir sayısına ulaşmıştır. Vakit kaybettirir.
    BEST MODEL AJANS, sektörde ödeme yapmadığı için ve insanları sürekli dolandırdığı için adından sıkca söz ettiren bir ajansdır. kesinlikle ödeme alamaz ve her yapılan başvuruyu onaylayı kayıt ücreti adı altında para talep eder. ve gittiğiniz 2 çekim staj der, diğer gittiğiniz çekimlerin ödemesini de almazsınız :)) şahsen şuan 11 çekim ücretim var ve alamıyorum.. sahibi yüksel duman, racon sahibi kendini peygamber zanneden, karaktersiz bir adam denirse adamdır..
    FENOGRAM AJANS, sektörde dürüstlüğünden ve çalışma güvencesinden dolayı adından sıkça söz ettiren, oyunculuk, modellik ve fotomodellik alanlarında iyi bir portföye sahip bir ajansdır. kendine güvenen herkese tavsiye edebilirim. ödemelerinizi zamanından önce alabilirsiniz. ajansa internet üzerinden başvuru yapabilirsiniz. istanbuldaki cast ajansları arasında en iyisidir ayrıca görüşmeye gittiğinizde de açık büfesinden istediğiniz kadar yiyip içebilirsiniz :))
    CEM AJANS, gittiğiniz 3 çekimin staj olduğunu söyler ve 3 çekim ödemesi yapmaz. toplam da 5 çekim olduğunda ödeme alırsınız der. ama ödeme almaya gittiğiniz de yerinde bulamazsınız çoktan adresi değiştirmiştir bile :))

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FEFETE -- 8 Temmuz 2014; 13:31:21 >

• işsiz kaldığım bir dönemde 4-5 tane ajansa aktivite olsun diye kayıt yaptırmıştım. Diksiyon kursuna, tiyatro kursuna gitmişliğim var. Bir kaç okul müsameresinde vs. yer almışlığım da var. Bu ajansları dizilere düzenli olarak kişileri gönderiyorlar ve her gittiğin set için 30 lira alıyorsun. Sabah yedide mecidiyeköyde buluşma noktasında buluşuyorsun. sonra sete gidiyorsun. çekimler başlıyor ve sen orada sadece bekliyorsun. bazen 20 saat beklediğin oluyor. genelde kadraja girsen bile televizyonda oynadığın sahneyi izlediğinde kendini göremiyorsun. o kadar diziye gittim hiç birinde kendimi seçemedim çünkü arka planda bulunanlar her zaman flu yani bulanık görünüyorlar. dizilerde dikkat edin, oyuncunun arkasında yoldan geçenler, kafede oturanlar, arka tarafta kalabalık yapanlar hep bulanık görünürler. uzun lafın kısası benim gibi kısa bir süreliğine heyecan olsun diye gidip hevesini almak isteyenlere tavsiye edebilirim. onun dışında para kazanma amacıyla ve ünlü olma amacıyla bu tür yerlere gitmek doğru bir seçim değil...

• S.Akbas kullanıcısına yanıt
    rol istanbul ajans veya mayadroom ajans ı tercih edebilirsin gayet başarılı bir çalışma sergiliyorlar bolşans
  • S.Akbas kullanıcısına yanıt
    bende bir kac ajansa kayıtlıyım çoğu ajans sözleşme yapıyor.Reklam agırlıklı çekimlere gitmek istiyorsan Rol İstanbul ajnsı tercih edebilirsin.Ddizi ağırlıklı çekimlere gitmek istiyorsan famly ajansı tercih edebilirsn .

www.rolistanbulajans.com
    diğeri ise;
    www.famlyajans.com
  • Arkadaşlar bende düşünüyorum oyunculuğu. Yaklaşık 5 senedir kafamda oyunculuk. Lisenin bitmesini bekliyorum. Oyunculuk,diksiyon gibi eğitimleri alicam. Yetenek var. Bu yolda kararliyim. Eğitim aldiktan sonra ne yapılmalı? Ayla Algan'in okulunda alicam eğitimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer eğitimini almadıysanız( belgeli) boşuna başvurmayın. belgesiz bişeysiz binlerce sırada bekleyen insan var ajanslarda boşu boşuna para vermeyin. eğer eğitimini aldıysanız öncelikli oluyorsunuz o zaman mantıklı gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.