Bildirim
Oyuncu odaklı 5.1 ses sistemi alınır mı? “Steelseries Arena 9”

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
04:45 z906 müzik için alacağın bir ses sistemi, ama oyun odaklı birşey bakıyorsan arena9 demiş, güldüm geçtim.
Is the Logitech Z906 good for music?
The Z906 is a worthy successor to the vaunted Z-5500. It's great with games and good with Blu-ray movies, but its weak musical performance, lack of HD-audio support, and the absence of HDMI pass-through deny it a Kick Ass award. Chosen by our editors as one of the best products in its category.
https://www.techspot.com/products/speakers/logitech-z-906.46108/
bende z906 mevcut hiçde müzik için değil, sizi bu şekilde konuşturan aldığınız inceleme parası olduğunu düşünüyorum.
bu videoda, bu yüksek kaar içeren fiyat ile satışları arttırmak adına bir ikna videosudur kanımca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9CAFB864 -- 3 Kasım 2022; 03:09:45 >
-
Edifier üstüne görmedim fiyat performans olarak bass olarak logitech
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Z906 olayına ben de katılıyorum müzik odaklı olabilir ama oyunlarda da pişman etmiyor. Aşırı kaliteli ve yüksek sesi var
En Beğenilen Yanıtlar

04:45 z906 müzik için alacağın bir ses sistemi, ama oyun odaklı birşey bakıyorsan arena9 demiş, güldüm geçtim.
Is the Logitech Z906 good for music? The Z906 is a worthy successor to the vaunted Z-5500. It's great with games and good with Blu-ray movies, but its weak musical performance, lack of HD-audio support, and the absence of HDMI pass-through deny it a Kick Ass award. Chosen by our editors as one of the best products in its category. https://www.techspot.com/products/speakers/logitech-z-906.46108/ bende z906 mevcut hiçde müzik için değil, sizi bu şekilde konuşturan aldığınız inceleme parası olduğunu düşünüyorum. bu videoda, bu yüksek kaar içeren fiyat ile satışları arttırmak adına bir ikna videosudur kanımca. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X