Şimdi Ara

Oyuncu Laptop Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onerdigin laptoplardan msi iyi gibi duruyor ama cok isindigi soylenmis oyle bir durum varsa dell mantikli olucak gibi ama o da i5.isin icinden cikilmiyor i5 uzun vadede cok far eder mi i7ye gore acaba
  • Yanlış biliyorsun msı ısınacak en son laptop msı da ısınma sorunu asla yaşamazdın i5 yada i7 olmasına takılma nesli önemli i5hQ işlemci i7 göre enerji tüketimi daha az performans ta ise öyle dehşet farkları Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen ne önerrirsin bana max 3800 falan bütçem var alınabilecek en uygunu kovalıyorum surekli değişiyor fiyatlar malum.gtx960mden aşşağısınıda pek önermiyolar sen ne dersin?
  • yok hocam o makine 950mve 2gb ddr3 kullanıyor değmez onun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamzfb

sen ne önerrirsin bana max 3800 falan bütçem var alınabilecek en uygunu kovalıyorum surekli değişiyor fiyatlar malum.gtx960mden aşşağısınıda pek önermiyolar sen ne dersin?

Bütçeyi biraz daha zorlayıp GTX960M'li PE60 alabilirsin. Gövde alüminyum ve çift fanlı soğutma var.

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-pe60-6qe-407xtr-gtx-960m-notebook-pmu348658
  • JoeChrisMorris kullanıcısına yanıt
    http://www.sanalmarketim.com/msi-gl72-6qf641xtr-core-i76700hq-8gb-128gb-ssd1tb-gtx960m-4gb-173-full-hd-freedos-sirt-cantasi-hediyeli/p_64051/ Buna ne dersiniz hem 4gb hemde ssd mevcut fiyatida makul gibi beklemeliyim yilbasini indirim gelir mi laptoplara

• Ben gtx 960 karta asla 4000 bin vermem bi 1500 daha katarım 1060 lı alırım veya gtx 970m en kötü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.