Şimdi Ara

Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi (x-fi titanium fatality pro için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba,

    roccat kave 5.1 kulaklığım bozuldu iade dendi sanalmarketime gönderdim fatura başkasının adına olduğundan 300 lira veya üzerini tamamlayarak alışveriş yapacağım.

    iyi kulaklıklar genelde usbli fakat bu sefer ses kartım boşta kalacak, roccat gibi gerçek 5.1 kulaklık da yok. sharkoon x-tatic digital gerçek 5.1 olduğundan analog bağlantı mı yapsam yoksa cm storm sirus 5.1 alıp onun da ses kartı kısmını kullanmayıp analog mu bağlasam yoksa stereo kaliteli bir kulaklık mı alsam bilemedim. sharkoon alsam ücret tam denk gelecek storm sirus alsam 150 lira eklemem gerekiyor, çok içime sinmiyor.

    sennheiser pc 320/330 lara baktım hep yorumlar iyi ses kalitesi ama çok kötü konfor üzerine. pc350 modelleri tam kulakları içine alan güzel yapıda fakat ateş pahası.

    siberia v2 nin ses kartsız modellerine baktım ses frekans aralığı çok iyi 50mm sürücüleri var fakat bass konusunda sıkıntı yapar mı çok kararsız kaldım hiç yorum da bulamadım siberia v2 + ses kartı kullanımı hakkında.

    asus'un çok uygun fiyatlı 60 mm sürücülü ve 50 mm sürücülü modelleri var nasıldır tam bilemedim.


    gönlüm siberiadan yana fakat kararsız kalırsam gerçek 5.1 in nasıl olduğunu bildiğimden riske atmıcam storm sirus alıp analog bağlıcam. bu sefer de kendi ses kontrolcüsüne yazık olacak

    acaba sharkoon gerçek 5.1 de ses kartımla kullansam başarılı olur mu?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.