Şimdi Ara

Xprime Oyuncu Koltukları (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
30
Favori
124.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nnemesiss12

    Bu mesaj silindi.
    Merhabalar;

    Öncelikle değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bazı eksiklikleri ve sizin değinmediğiniz durumları biz size aktarım. Öncelikle dökme sünger bir kalıp malzeme içerisine döşenen bir sünger değildir. Dökme sünger adından da anlaşılacağı üzere dökme kalıp sünger olup denge unsuru anlamında tümünde ufak tefek milim diyebileceğimiz oynamalar yapmaktadır. Dökme süngerin tabiatı bu şekilde ve kimse bizim uyguladığımız kadar titiz davranmaz. bizler kalite kontrol departmanında su terazisi ile ölçümler yaparak denge sağlaması yapıyoruz. Burada gördüğünüz bilyeler sizin güvenliğiniz ve sağlığınız için gerekli olan parçalardır. Kesinlikle bir yanlış veya eksiklik değildir. En önemlisi kusur değil, daha sağlıklı ve sağlam bir ürün olması için yapılan bir eklemedir.

    1.75 boy için King Modelini almanız gerekirdi. Siz One modelinis atın almış olabilirsiniz. one modeli Sırt alanı daha kısa olan model olup 1.70 Boy ve altı için önerdiğimiz bir modeldir. King Modeli size tam uygun olan üründü.

    Değerli geri bildiriminiz için Teşekkürler..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jackal___61

    koltuğa bakıyorsun bir emniyet kemeri eksik. oyuncu koltuğu mu araba yarış koltuğumu belli değil. oyuncu koltuğu dediğin görsel olarak illa yarış koltuğunamı benzemeli. önemli olan ergonomik ortopedik ve terletmeyen birşey olması.
    Merhabalar, nasılsınız efendim ?

    Öncelikle terletmeyen hiçbir malzeme yoktur desek yeridir. Ortamın sıcaklığı burada çok önemli. Örneğin deri malzeme genelde odanın 28 derece üstünde hafif terletme yapar iken kumaş malzeme 29.5 derece de terletmeye başlar. Fileli olan modeller ise 31 derece sorası terletme sağlar. Fakat Fileli Modeller uzun süreli kullanımlar için pek önerilmemektedir. Kumaş ile Deri arasında ise çok büyük bir sıcaklık farklılığı olmamasının yanında Oyuncu koltuğu gibi çok büyük ölçekli koltuklarda Kumaş malzeme 1 Yılda sarkmaya başlar. Bu sebepten dolayı Oyuncu Koltuklarında Kumaş malzeme tercih edilmez. Deri Malzeme Zamana bağlı sarkma yapmadığından Bu tarz büyük makam koltukları ve Oyuncu Koltuklarında tercih sebebidir.

    Teşekkürler.




  • koltuklarınız gayet rahat x marka başka bir koltuk daha denedim şahsen sizin koltuklar daha bir rahat geldi. x markanın 8-10 modelini denedim tek 1 model dışında bana uymadı sizin xprime one modeli baya iyi oldu. Dikişler vs.. iyi duruyor x markayla kıyaslayınca. Denediğim koltuğunuzdan ufak bir gıcırdama sesi aldım önemli bir şey midir ilerde sorun yaratır mı bilmiyorum. x marka ile sizden beğendiği koltuk arasında 500 lira oynuyor. Genel olarak fiyatlardan pek memnun değilim bunun sizle alakası yok çoğu gaming koltuklar şişirme fiyat gibi duruyor. Biraz daha ucuz olsa kesinlikle alacağım koltuk sizinki olurdu. Muhtemelen yönetici koltuğu alacam piyasadan pc için ama koltuklarınız fiyatı baya şişirilmiş x markayla aynı kalitede duruyor. Üretim maliyetleri vs... sebepler nedeniyle gaming koltuklar o fiyatları hakediyorsa sizinki fiyat / performans ürünü demektir. 3-5 günlük birebir dolaştığım mağazalar nedeniyle edindiğim tecrübelere göre.




  • up
  • Konu ile alakali mekanizma talebinde bulundum. Uretim mudurunun bana telefonla donup yardimci olacagini soylediler su an icin beklemedeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nnemesiss12

    Konu ile alakali mekanizma talebinde bulundum. Uretim mudurunun bana telefonla donup yardimci olacagini soylediler su an icin beklemedeyim.
    Merhabalar;

    DM'den de yazdık lakin sizden yanıt alamadık. Fakat Müşteri Hizmetleri departmanından bilginizi aldım, üretim müdürü bugün tarafınıza arama sağlamış fakat ulaşamamış. Yarın tekrar iletişime geçecektir. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dj_shark

    koltuklarınız gayet rahat x marka başka bir koltuk daha denedim şahsen sizin koltuklar daha bir rahat geldi. x markanın 8-10 modelini denedim tek 1 model dışında bana uymadı sizin xprime one modeli baya iyi oldu. Dikişler vs.. iyi duruyor x markayla kıyaslayınca. Denediğim koltuğunuzdan ufak bir gıcırdama sesi aldım önemli bir şey midir ilerde sorun yaratır mı bilmiyorum. x marka ile sizden beğendiği koltuk arasında 500 lira oynuyor. Genel olarak fiyatlardan pek memnun değilim bunun sizle alakası yok çoğu gaming koltuklar şişirme fiyat gibi duruyor. Biraz daha ucuz olsa kesinlikle alacağım koltuk sizinki olurdu. Muhtemelen yönetici koltuğu alacam piyasadan pc için ama koltuklarınız fiyatı baya şişirilmiş x markayla aynı kalitede duruyor. Üretim maliyetleri vs... sebepler nedeniyle gaming koltuklar o fiyatları hakediyorsa sizinki fiyat / performans ürünü demektir. 3-5 günlük birebir dolaştığım mağazalar nedeniyle edindiğim tecrübelere göre.
    Merhabalar;

    Değerli geri dönüşünüz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin Kalitesi yüksek olup fiyat performansı olabilecek en makul seviyededir. Bizim ürünlerimizde özellikle şişirilmiş fiyat kesinlikle yer almadığı gibi F/P ürünü ve Satış öncesi ve Satış Sonrası kaliteli hizmet verme gayesindeyiz.

    Oyuncu Koltuklarında kullanılan Mekanizma çok fonksiyonlu olmasından dolayı Piyasadaki Tüm modeller Belirli bir süre sonra mekanizmadan ses yapacaktır fakat bununla alakalı sitemizde de belirtildiği üzere 2 Ayda bir VD40 Sprey Makina Yağı veya Klasik Makina Yağı ile Mekanizma alanını yağlamanız halinde hiçbir ses sorunu kalmayacaktır.

    Xprime olarak sizlere hizmet etmekten büyük memnuniyet duyarız. İzmir ve İstanbul Mağazalarımızdan ürünlerimizi deneyebilir ve birebir görebilirsiniz. Kalitemize güveniyoruz ve sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız.




  • ÖNEMLİ DUYURU !

    Sizlerden gelen Geri Dönüşe istinaden yeni modelimizi yarın satışa çıkarıyor ve buradan size duyuru yapacağız. Endüstriyel Tasarım Patent işlemleri tamamlandı. Gelecek Modelimiz Özel Terletmeyen Fileli Kumaş Malzeme olucaktır.

    Uzun saatler Terlemeden ve Yüksek Performans ile keyifle kullanacağınız bir Model Geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ofisel

    Merhabalar;

    DM'den de yazdık lakin sizden yanıt alamadık. Fakat Müşteri Hizmetleri departmanından bilginizi aldım, üretim müdürü bugün tarafınıza arama sağlamış fakat ulaşamamış. Yarın tekrar iletişime geçecektir. :)

    Alıntıları Göster
    Tesekkurler haber bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ki halen üretim aşamasında fiyat farkı yoksa size zahmet yeni kumaştan yaptırın. :)
  • Koltuk geriye yastama mekanizması Cat Cat ses çıkartiyor

    Birde ben anlamadım. Geriye çekiyorum mekanizma ortada kalıyor sonra Cat en aşağı iniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

    Koltuk geriye yastama mekanizması Cat Cat ses çıkartiyor

    Birde ben anlamadım. Geriye çekiyorum mekanizma ortada kalıyor sonra Cat en aşağı iniyor
    Merhabalar;

    Enes bay sol tarafınızdaki kolu indirmeniz lazım. yukarıda kaldığında geriye yatmada oturma alanıda haliyle esneme yapar. Sol Tarafınızdaki kolu indirdiğinizde esnemeyi kitlemiş olursunuz ve oturma alanı kalkmaz. Geriye yaslanma yaparken yük verip kolu kaldırmayınız. Dişlilere zarar verirsiniz. İlk önce kolu kaldırıp sonrasında yatırmak istediğiniz alana kadar yatırıp kolu indirin.

    Sorunlar ortadan kalkmış olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mayfearguideyou

    Benim ki halen üretim aşamasında fiyat farkı yoksa size zahmet yeni kumaştan yaptırın. :)
    Merhabalar;

    Whatsaap destek hattı ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Arkadaşlarımız size destek olacaktır.
  • Terletme Yapmaz Xprime Winner Oyuncu Koltuğu Satışa Sunuldu.

    TÜRKİYE'DE BİR İLK.. TERLETME YAPMAYAN OYUNCU KOLTUĞU

    ürünlerimizde kullanılan özel Fileli kumaş malzeme sayesinde yüksek dayanıklılık ve konfor sizleri bekliyor. Terletme tabiki göreceli bir kavram, Yüksek kilolu insanlar için terleme genel bir sorun olup bu tip sağlık yönünden ve ortalama sıcaklığın çok üzerindeki ortamlardan bahsetmiyoruz. Herkesin bildiği üzere Oyuncu koltukları sadece Deri Malzemeden üretilir. Bunun sebebi Derinin gergin durması ve Kumaş gibi malzemelerin kısa vadede sarkma yapması en büyük sebeptir.

    Xprime Olarak Ürettirdiğimiz özel Yüksek Dayanıklı ve PU Değeri yüksek Fileli Polüretan Deri Kumaş malzeme ile bu sorunu kökten çözdük. Endüstriyel tasarım Patenti ve Terletme yapmaz özelliğine dair özel kumaş sadece Xprime'a özel üretilecektir.

    Xprime Winner Oyuncu Koltukları ile Oyunların Kazananı siz olmaya Hazır mısınız !

    XPrime Winner Terletmez Oyuncu Koltuğu Linki:https://xprime.com.tr/405-xprime-winner-oyuncu-koltugu

    Hemen Xprime Winner Terletmez Oyuncu Koltuğu Modellerimiz için Tıklayınız:https://xprime.com.tr/405-xprime-winner-oyuncu-koltugu

    Terletme durumlarına; Yüksek Sıcaklıklar, Fazla Kilolara bağlı metobolizme durumları için geçerli değildir. Normal 25-27 Derecelik oda sıcaklıkları için geçerlidir.

    Xprime Oyuncu KoltuklarıXprime Oyuncu Koltukları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 23 Eylül 2020; 23:23:2 >




  • İndirim çok düşük. %70 olumsuz yorum okudum baştan sona.

    Firma bu ürüne 1200 küsür TL aldığının farkında sanırım. O kadar gereksiz mekanizma yerine sağlamlık, denge ve fiyata odaklı olsa daha çok satar.

    Kararsız kaldım alcaktım. Bu fiyat düşmeli ya da indirim oranı iyi olmalı.

    Ben daha çok fiyat performans ürünü bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandemic -- 24 Eylül 2020; 11:19:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pandemic

    İndirim çok düşük. %70 olumsuz yorum okudum baştan sona.

    Firma bu ürüne 1200 küsür TL aldığının farkında sanırım. O kadar gereksiz mekanizma yerine sağlamlık, denge ve fiyata odaklı olsa daha çok satar.

    Kararsız kaldım alcaktım. Bu fiyat düşmeli ya da indirim oranı iyi olmalı.

    Ben daha çok fiyat performans ürünü bekliyorum.
    Merhabalar;

    Öncelikle %70 Olumsuz yorumu nerede okudunuz efendim ? Şikayet var güvenimiz dahi 5/4.3 iken ve Xprime ürünlerine Kalitesi anlamında 1 tane olumsuz yorum yer almamaktadır.

    ürünlerimizde kullanılan deri kalitesi, Mekanizma Kalitesi, Kolçaklar 3D Özellik ve Çift Kol Multi Tilt mekanizma gibi tam anlamıyla Full + Full bir oyuncu koltuğu üretmekteyiz ve 180 Derece geriye yatma gibi özelliklere sahiptir. Piyasada Bu Özelliklerin tümünü bu fiyata bulmanıza imkan olmadığı gibi fiyatlarımız tanıtım fiyatıdır. Çok Yakın zamanda fiyatlarımızda artış olacaktır.

    Şu anda görülen fiyatlarımız Maliyet olup tamamen tanıtım amaçlı fiyatlandırmadır..

    Teşekkür ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 24 Eylül 2020; 16:19:51 >




  • Ofisel kullanıcısına yanıt
    %71 oldu olumsuz 1 kişi daha eklendi...

    Çok yakın zamanda artsın fiyatınız iyi olur. Zaten ağaçtan topluyoruz paraları.
  • Pandemic kullanıcısına yanıt
    Nerede %71 dediginiz durum.

    Siz eger sikayet varda 16 yillik bir firmanin bugune dek aldigi 71 sikayetten ve %95 i teşekküre dönüşenden bahsediyorsaniz yanılıyorsunuz.

    Günde 300 adet urun çıkışı yapan 16 yillik bir firmanin 71 adet yorumunu %71 demek ayrica çelişki konusu.

    Ayrica Sikayetvar sitesine bakiyorsaniz Hepsiburada, n11, Tukcell gibi buyuk firmalarinda sikayetlerine bi göz gezdirin.

    Burada tarafımıza gelen 71 tane sikayetin %95’i olumlu sonuçlandırılmış olmasına rağmen bunlari söylemeniz, demek ki taraflı bir bakis acısına sahip oldugunuzu gostermektedir.

    Genede degerli fikirleriniz icin tesekkurler lakin sayilar ile yüzde arasindaki farki gözden gecirmenizi rica ederiz.

    Teşekkürler 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.