Şimdi Ara

Oyuncu gelişimi hakkında [Fm 13]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben gelişmesini istediğim oyuncuyu yedekler kadrosuyla birlikte sürekli hazırlık maçları ayarlayıp oynatıyorum ve arada as takımla maça çıkartıyorum. Oyuncuma yaptırdığım hazırlık maçları oyuncuma katkı sağlar mı yoksa gelişmesine hiç bir katkısı olmaz mı ?

• up kimsenin bilgisi yok mu ?
  • Hocam tabikide gelişimine katkı sağlar ancak as takımda oynamak başka şey yedek kadroda veya hazırlık maçında oynamak başka şey.. Yani sürekli dediğin şekilde oynatırsan aşırı bir gelişme beklememelisin.
  • Hazırlık maçlarında oynatacağına kirala daha çok gelişim gösterir,kiralarken de en kötü takımın teklifini kabul et ki rahatça oynasın gittiği takımda oyuncun
  • Genç oyuncuları ilk 11 oynatmıyosan rahat giden maçlarda sonradan oyuna al tabi ben genelde ilk 11 başlatıyorum potansiyeline göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiltere en alt liginde başladım oyuna ve doğal olarak kadromun hepsi genç oyuncu yaş ortalaması 20 . Potansiyeli olanları oynatıyorum geri kalanını kiraya gönderiyorum fakat ne profillerinde ne de şu yıldızında artma oluyor örnek verecek olursam 1 yıldız gönderiyorum 1 yıldız geri geliyor. Elimdeki sürekli ilk 11de oynattıklarımda profilde gelişmeler olmuyor fakat adamlar muazzam top oynuyorlar. Takımdaki topçuların potansiyeli en az 4 yıldız ama gelişim yok. Antrenörlerde 3.5 yada 4 yıldız
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

İngiltere en alt liginde başladım oyuna ve doğal olarak kadromun hepsi genç oyuncu yaş ortalaması 20 . Potansiyeli olanları oynatıyorum geri kalanını kiraya gönderiyorum fakat ne profillerinde ne de şu yıldızında artma oluyor örnek verecek olursam 1 yıldız gönderiyorum 1 yıldız geri geliyor. Elimdeki sürekli ilk 11de oynattıklarımda profilde gelişmeler olmuyor fakat adamlar muazzam top oynuyorlar. Takımdaki topçuların potansiyeli en az 4 yıldız ama gelişim yok. Antrenörlerde 3.5 yada 4 yıldız

Potansiyel derken gözlemlenen potansiyel demek istedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2009 Genç Yetenekler (1)
    16 yıl önce açıldı
    FM 11 Oyuncu Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.