Şimdi Ara

oyuncu faresi arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/logitech-910-001793-m90-optical-mouse/productdetails.aspx?I_ID=46742

ama lanet olası firma bi sorunmu var anlamadım bilgisayarımda tüm usb girişleri normal çalışıyor bu mouseden 5 tane var ! aynısından ala ala bıktım geride götüremiyorum unutuyorum bide başka bilgisayara takınca çalışıyor benimkine takınca arada çıkıp çıkıp duruyor şimdi götürsem garantiside var ancak adam deniyecek sorunsuz çalışacak falan orda sap gibi duracam online savaş oyunu oynadığım için ise malesef saf gibi yere bakıp sürekli ateş ediyor o sıradada ölüyorum zaten

bunun gibi elime uyacak güzel bi mouse varmı bildiğiniz vatan bilgisayardan olacak başka siteden sipariş edemem max maliyetim 20 tl bir mouse a çıkıp 50-60 tl verilmez

• 20tl ye oyuncu faresi alamazsın. Şuan kullandığının çeşitli modellerine bakabilirsin.

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • ne kadara bulabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/microsoft-2cf-00003-wireless-mobile-mouse-1000-nano/productdetails.aspx?I_ID=47718
    arkadaşım bende bu fareden kullanıyorum hiçbir zaman beni yarı yolda bırakmadı fiyatıda uygun kablosuz farelere göre ucuz ve kaliteli 25-35 lira civarı fiyatı var ayrıca hiçbir oyunda sorun çıkarmaz bu aralar %25 indirim var

• x7 aldım çok güzel indirimle tabi

konu kapatıla bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dikey oyuncu faresi önerisi
    6 ay önce açıldı
    Oyuncu Monitör Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Oyuncu klavyesi önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • X7 750bh kullanıyorum tavsiye ederim 747h de kullandım onuda tavsiye ederim ikiside maliyetine göre en iyi mouseler maliyeti ise 40-45 tl arasında
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.