Şimdi Ara

Oyuna yeni başlayanlar nasıl öğreniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim anlamadıgım oyuna basladıgımda gayet kolay gücümde zorlanmadan rakiplerle oynardım , dota vs oyunları oynamadım hiç.
    Ama o zamanda referral işi vardı ama hiç rastlamadım benden aşırı iyi oynayanı gittim referral açtım , rakiplere bakıyom hep gücümde kişiler ilk oyundada böle diğer oyunlardada cok az rastlıyorum harbiden yeni hesabı olana.

Bunun nedenini bilen var mı ?

• summonerini yaratırken en baştaki beginneri seç senin gibileri bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soraka -- 10 Mart 2012; 15:51:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacani

Benim anlamadıgım oyuna basladıgımda gayet kolay gücümde zorlanmadan rakiplerle oynardım , dota vs oyunları oynamadım hiç.
    Ama o zamanda referral işi vardı ama hiç rastlamadım benden aşırı iyi oynayanı gittim referral açtım , rakiplere bakıyom hep gücümde kişiler ilk oyundada böle diğer oyunlardada cok az rastlıyorum harbiden yeni hesabı olana.

Yeni oyuncular için oynanış hero videoları var ilk olarak forumdaki detaylı rehberleri oku heroları tanı skillerini tanı videolarına bak sonra sana en uyumlu heroyu denıye denıye ögrenıceksın sonra bakmısın 2. heroyu tanımıssın 3 4 derken oyunu ögrenırsın zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

quote:

Orijinalden alıntı: atacani

Benim anlamadıgım oyuna basladıgımda gayet kolay gücümde zorlanmadan rakiplerle oynardım , dota vs oyunları oynamadım hiç.

Yeni oyuncular için oynanış hero videoları var ilk olarak forumdaki detaylı rehberleri oku heroları tanı skillerini tanı videolarına bak sonra sana en uyumlu heroyu denıye denıye ögrenıceksın sonra bakmısın 2. heroyu tanımıssın 3 4 derken oyunu ögrenırsın zaten

Adam oyunu nasıl öğrenebilirim dememiş ki

• Biraz da şans işi.
  • başkaları da smurf veya referal kasıyo olamaz mı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

başkaları da smurf veya referal kasıyo olamaz mı :D

Aynen bı arkadaşı davet ettim oyuna herkes ona noob demiş oda demiş ben yeniyim demiş onlarda hadi ordun smurf demişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladım konuyu okumadınızda başlıdığamı okumadınız ya .
  • herkes referral/smurf hsap açıp başlıyo. bilmeyenler gelip kolay kazanmak içinde beginner diyo. eskiden az kişi yapardı bu olayı da artık son zamanlar 1 lvl lar da bile 30 lvl gibi oynuyo.
  • Bunlardan biri de benim.d Ama eminim ki eski düşük level oyunlarının tadı kalmamıştır. Onu bunu geçtim de bazen premade girenler oluyor full fake acc ile. Onlara şaşırıyorum fantaziden öte bir şey olmalı galiba.d
  • west hesabim hala 5 lvl bu aksam gidimde biraz lvl kasayim ona. Banada aksine CLG yada TSM den rakip gelir, o kadar sansizim bu oyunda :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

west hesabim hala 5 lvl bu aksam gidimde biraz lvl kasayim ona. Banada aksine CLG yada TSM den rakip gelir, o kadar sansizim bu oyunda :(

Abi ben Merdane, nick versene oynayalım
  • GurcellOnline

sen yanimda olursan Gurcelljiji gibi oynarim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

GurcellOnline

sen yanimda olursan Gurcelljiji gibi oynarim :D

Tamamdır abi, gönderdim. ben de MerdOne falan

EDIT: Nickim dorduncu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 10 Mart 2012; 20:56:48 >
  • O zaman level 5 olana kadar normal game giremesin kimse. Referral kasanlar da botlarla oynasın.
  • Ben ref kasarken her oyun birileri kim ref için burda falan yazıyodu hep.
  • Aynısı burdada var ama artık anlamak zor değil , oyuna dorans ring veya dorans blade harici bot alıp pot almadıysa bile anlaşılıyor ref olup olmadığı :D
  • vala benim gibi dotA vb oyunları oynamış kişi için kolay geldi ilk başladıgımda ama alışmamıssan map item karakter kontrolü olayına baya zor oluyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.