Şimdi Ara

Oyuna yeni başlayan veya seviyesi düşük oyuncular Carry Almayın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Düşük seviye oyun vizyonu olmayan oyuncuların carry picklemesinden bıktım artık :) aslında carry picklemerinden ziyade ilk pick carry i pickliyor ardından oyun başlayınca feedlemeye başlayınca saçma sapan konuşuyolar veya mini map oyun için yeterli vizyonu olmamasına rağmen seni yönlendirmeye çalıştırmaları aşırı sinirimi bozuyor !

    Mesala ss li örnek vericem mid işaretliyorum diyorum 700 gpm var profile bak sadece mid oynuyorum diyorum çocuklara sanki ben bunları dememişim iletişime geçmemişim gibi adam mid invoker alıyor ! 700 VS 300 gpm diyorum last hit alacağını mı sanıyorsun diyorum hala gitmiyor mid den :) ve 1 dakika sonra last hit ve deny alamayınca tıpış tıpış gidiyor !

    Bu sırada pa var safelane carry miz çocuk 2 ci dakika başladı mid gank :) diye 2-0 oynuyorum 2ci dakika da 5 dakika oldu pa ya bakıyorum last hit alamıyor 0-5 oynuyor :) Bu cocugun pa picklemesinin pa pickliyim fazla skill i yok işte 1 ci skille ks atarım ulti kritik vuruyor keserim ya herkesi ben pa yım :) 5 ci dakika 0-5 !!!!

    15 dakika filen oldu bu öle öle bi hal oldu report mid diyor bende 8-0 filen oynuyorum o sırada derken son kez daha öldü quit çekti oyundan çıktı :)

    Ve oyunun resimleri

    Oyuna yeni başlayan veya seviyesi düşük oyuncular Carry Almayın !
    Oyuna yeni başlayan veya seviyesi düşük oyuncular Carry Almayın !

    Yani Pa pickliyor feedliyor ve ben tek başıma oyun kazanıyorum , rampage atıyorum diye report yiyorum ! Adam oyunda sadece REPORT atmayı öğrenmiş....

    Oyuna yeni mi başladın carry oynıyamıyormusun pickliceksin OGRE , ward al , camp stackle, kurye al , safelane de lane kontrol etmeyi creepleri yavaşlatmayı öğren oyundaki karşındaki hero ları tanı zor değil yani hiç zor değil !







  • Mmr ne dostum :) Dota da her şey Mmrdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tour Guide kullanıcısına yanıt
    Mmr dota da hiç bir şey bence 4k oyuna giriyorsun adam laps diye carry pickliyor 300 gpm ile oyun sonunda diyosun ki bu çocuk imkansız hani 4k olması açıyosun dotabuff ını bakıyosun profile adam 5.5k hesap satın almış 4k ya düşürmüş her maçı yenilgi ve bu denyo sana denk geliyor ! Merak ediyorum 1 ay sonra bu çocuk oyun kazanmışmıdır diye tekrar dotabuffına bakıyorum 2k ya düşmüş :)


    5.7k oyunda 3.9k ile oyun buluyor ve bu adam carry pickliyor veya mid işaretliyor tamam adam 4k oyuncu eyvallah ama yüksek mmr lı oyuncuya 0 saygı !
    Demekki neymiş dota da mmr herşey değilmiş keşke mmr herşey olsaydı da insanlar low ise low da mutlu olsaydı 5k sa 5k da mutlu olsaydı ! hep bi mutsuzluk başka bişey değil ...
  • MMR, 7k'dan sonra çok mühim değil. 7k'ya kadar breaking point'ler var. Örnek verdiğin 4k zaten oyunun en saçma seviyesidir nazarımda. Ayrıca yine verdiğin örnekler sık olsa da her zaman başına gelmiyor.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    4.3k ortalama oyundayım davranış puanı olayı var bilirsiniz sanıyorum benim davranış puanım 9.6k en fazla 10k oluyor zaten hiç report yemiyorum davranış puanı düşük olunca flame leyenlerle eşleşiyorsun işte feedleyenler le kurye öldürtenlerle falan vesayire. 4.3k ortalama oyunda alcemist mid pickliyor , safe lane carry sven niye alcemist pickliyosun dio daha oyun başlamadan atışıyolar çocuk gibi işte alcemist öldü sven yazıyor mid aaa mid alcemist diyo feed noob bişeyler diyor , sven öldü bu sefer alcemist yazıyor sven noob falan diye gülermisin , aglarmısın belli değil :) oyuna bakıyorum kazanıcaz net belli skor olarak gerideyiz ama kazanıcaz yani karşıdaki çocuk roam ck picklemiş haritada boş boş dolaşıyor ve nitekimde kazandık :) ama bizim adamlar hala birbirlerine küfür ediyolardı :)

    4.4k oyun buldu bizim takım komple support oyuncular geldi 5 kişide hep support profiliz harika bi eşleştirme sistemi ya nediyim !




  • guys this site is really really not bad, maybe u want check
    https://dotadrop.com/go/wMNz5tOyuna yeni başlayan veya seviyesi düşük oyuncular Carry Almayın !




  • Ben 2012den beri Dota 2 oyuncusuyum. Genelde takılmıyorum feederlere mmr ne kadar artarasa oyun kalitesi yükseliyor. Ama eu ile na mmr arasında çok fark var. Adamın biri 5.5k mmrda ezalorla solo offlane oynuyor. Tabi na'da bende twichtden seyrediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.