Şimdi Ara

Oyuna yeni başladım ^^' - Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yeni başladım , az önce indirdim hatta. bana oyunda rehberlik edecek bir yardım sever arkadaş var mıdır? daha önce moba deneyimim oldu -Dota2- reflekslerim güçlüdür. oyunda arkadaş olarak ekleyip , sohbet edip , maç atabiliriz bana da oyunu öğretmiş olursunuz. oyun nickim Lathier . teşekkürler

• Who Fed Lantis ekle yeni hesap kasıyordum arkadas lazımdı :)
  • bu saatten sonra lole başlanmaz , illa başlıcaksan hesap satın almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

bu saatten sonra lole başlanmaz , illa başlıcaksan hesap satın almanı tavsiye ederim

bi süper zeka daha adamın hiç bilgisi olmadan yeni hesap alsın sonrada yanlışlıkla ranked girsin bizim oyunumuzu zehir etsin

kardeşim sen kimseyi takma hesap falan da alma, bol bol stream izle wiki ve blogları oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annie Bot -- 8 Haziran 2014; 20:35:59 >
  • ^^' -
  • YOL YAKINKEN GERİ DÖN UYUŞTURUCU GİBİ BAĞIMLILIK YAPIYOR BUGÜN PLAT OLACAKTIM BIRI GELDI SEN PLAT OLMA *** DEDI VE DURDUK YERE FEEDLEDI OYUNA BAĞLANIRSAN HERGUN KENDINE LANET EDERSIN OYUNU BIRAKAMIYORSUNDA

xin'zhaonun sülalesine selamlar
  • Ben oyuna ilk başladığımda neler yapmıştım...

Kendime birkaç favori şampiyon bellemiştim. Hep onları oynayıp oyunu iyice kavramaya çalışırdım.

Ardından google'a yazarak bulabileceğin şampiyonlara ait rehberlere bakarak oynardım.

Oyunda 20-25 level'a geldikçe belli başlı şeyleri bilmeye başladığımı düşünürdüm.

Ve böylece kendime bir ana "main" rol belirlerdim.

Ardından o role yoğunlaşır, taktikler, rehberler vs. bakıp kendimi o role adardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam dota oynuyormuş daha ne olsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Adam dota oynuyormuş daha ne olsun ?

daha önce moba deneyimim oldu -Dota2-  

heralde okuma alışkanlığın yok belkide dotayı çok iyi derecede oynamıyodu ya da erkenden bıraktı ayrıca dotadan lole, lol den dotaya geçişlerde de bir kaç bilgi öğrenmesi gerekiyo arada çok farklılıklar var dotayı oynayan lolde ilah olur diye bi kural mı var?
  • hesap satın almayı düşünmüyorum
    dotayı iyi derecede oynuyordum. bunu göz önüne alarak şampiyon önerirseniz iyi olur. oyunda ekleyebilirsinizde
  • Yoo okuma alışkanlığım iyidir bir oyunu bırakmak için illaki kötü oynamak mı gerekiyor insan sıkıldığı için bırakamazmı yada iyi bir dota oyuncusuyken lolü merak etmiş olamazmı ? Dota lolün üst versiyonu olduğu için dotayı ortalama iyi oynayan biri zaten lolüde pek sıkıntı çekmeden oynar .
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laurie kullanıcısına yanıt
    neden ?
  • Darius öneririm

• 20 level'a kadar hero alma. Freelerden oyna.
  • Başlama

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

20 level'a kadar hero alma. Freelerden oyna.

teşekkürler ^^'
  • jarvan 4, kha, zed yasuo rahat herolardır özellik jarvanı tavsiye ederim ad kasınca dehşet oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.