Şimdi Ara

Oyuna Tekte Girmek İstiyorsan Tıkla (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
22.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TAM 3 DAKİKAMI BEKLİCEM BEN BEKLEDİM AMA OLMADI CANNOT YAZIP DURUYOOOO!!!!!
  • abicim bekledim bekledim bekledim çaat! 'TRAFIC' diir

NOT: PALAVRALARA inanmayın
  • onun açıklaması şöyle olabilir oyuna otomatik olarak girişe tıklayan programlar vardır bunları engellemek için oyuna girerken eğer booş yer varsa senden resimdeki karakterleri ister böylece programın oyuna girmesi imkansız olur yani eğer karakterler çıkıyorsa bu demektir ki oyunda bir kişi boş yer var bu karakterler sadece bize değil bizimle beraber oyuna girmeye çalışanlarada çıkıyor en hızlı olan giriyor boş yere şimdi diyceksiniz o zaman bekleyince girme şansımız azalır ama eğer 4 5 dakika beklersek oyundan bir kişi daha çıkmış olabilir herkes yeni çıkan karakterleri yazmaya çalışırken bizz 4 dakika önce yazdığımız karakterlerle girmiş oluruz

ben böyle düşünüyorum
  • heceleyerek sölliim P - A - L - A - V - R - A
  • kardeş oluo 3 dk bekledim tam ne ayak
  • ya 4 dk bekleyin diyen kim çok bekelmicen 1 1.5 dk beklicen çnkü o anda herkese gidiyor kod ve yazan 20 kişi mesela 15 i dc oluyoe sen geç yazarakgirme % ni arttıryosun çok geç yazarsan saten olmaz onun belli bir zamanı vardır.
    kesinlikle oluyor 1.5 dk bekleyin %100 diye birşey yok şansınız baya bir arttıroyor saat 7 gibi 5-6 kez üst üste girdim ondan önce gigeremiyordum 9 da ilk baş girmedi ama ondan sorna dc den sonra 3 kez arka arkaya bu yönteme girdim
  • denemek lazım
  • denyom şuan bakam olcak mı olursa yazarım
  • veee başarı arkadaşlar girdim tekte valla saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

veee başarı arkadaşlar girdim tekte valla saol

vay canına bak benimde iştahımı kabarttın
  • beyler oluyor
  • yaw ben giremedim
    hemde 4 dk bekledım
  • Abi bunlar cidden palavra ne alakası var beklemekle falan?O sıradaki server trafficle ilgilidir kalabalık değilse girersin,sadece şans.....
  • bende böle şeylere inanmam aslında dene ve gör diyorum sadce ve arkadaşa da paylaişm için çook tşkr. ediyorum baştan okusaydım bunu 1 saat girmye uğraşmazdım bügün :( ama saol yinede artık 3 kree arka arkaya tekte girdim
  • artik acmayın bole sabah girersin tabi sans
  • quote:

Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o

puhahah sizde gm olmalısınız

gm demişken gm nasıl olunuyor eğer bir cevap alamassam bir topic açarım gerçekten nasıl olunur(bildiğim kadarıyla serverı yapan falan olucan yada arkadaşı öyle bişiler ama tamamen atarak söylüyorum)
  • ya yalan bu taktik 4 feda 5 dakka kadar denedim olmadı sen kesin sabahın korunde denemişsindir olmuştur
  • arkadaslar bu arkadasin dediği doğru olmasada girmeden önce bence bizle paylasması güzel jest Bir kaç kişiyi saygıya davet ediyorum
  • bi denim bakalm
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeaVen eviL

PoP abicim denedik olmuyor.Heralde bu da şansa kalan bir yöntem gibime geliyor

edit: Yada ben zamanlamayı ayarlayamadım

ben de 3 kez saat 17:00 gibi denedim ve girdi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.