onun açıklaması şöyle olabilir oyuna otomatik olarak girişe tıklayan programlar vardır bunları engellemek için oyuna girerken eğer booş yer varsa senden resimdeki karakterleri ister böylece programın oyuna girmesi imkansız olur yani eğer karakterler çıkıyorsa bu demektir ki oyunda bir kişi boş yer var bu karakterler sadece bize değil bizimle beraber oyuna girmeye çalışanlarada çıkıyor en hızlı olan giriyor boş yere şimdi diyceksiniz o zaman bekleyince girme şansımız azalır ama eğer 4 5 dakika beklersek oyundan bir kişi daha çıkmış olabilir herkes yeni çıkan karakterleri yazmaya çalışırken bizz 4 dakika önce yazdığımız karakterlerle girmiş oluruz
ben böyle düşünüyorum
heceleyerek sölliim P - A - L - A - V - R - A
kardeş oluo 3 dk bekledim tam ne ayak
ya 4 dk bekleyin diyen kim çok bekelmicen 1 1.5 dk beklicen çnkü o anda herkese gidiyor kod ve yazan 20 kişi mesela 15 i dc oluyoe sen geç yazarakgirme % ni arttıryosun çok geç yazarsan saten olmaz onun belli bir zamanı vardır. kesinlikle oluyor 1.5 dk bekleyin %100 diye birşey yok şansınız baya bir arttıroyor saat 7 gibi 5-6 kez üst üste girdim ondan önce gigeremiyordum 9 da ilk baş girmedi ama ondan sorna dc den sonra 3 kez arka arkaya bu yönteme girdim
denemek lazım
denyom şuan bakam olcak mı olursa yazarım
veee başarı arkadaşlar girdim tekte valla saol
quote:
Orjinalden alıntı: saygacfurkan
veee başarı arkadaşlar girdim tekte valla saol
vay canına bak benimde iştahımı kabarttın
beyler oluyor
yaw ben giremedim hemde 4 dk bekledım
Abi bunlar cidden palavra ne alakası var beklemekle falan?O sıradaki server trafficle ilgilidir kalabalık değilse girersin,sadece şans.....
bende böle şeylere inanmam aslında dene ve gör diyorum sadce ve arkadaşa da paylaişm için çook tşkr. ediyorum baştan okusaydım bunu 1 saat girmye uğraşmazdım bügün :( ama saol yinede artık 3 kree arka arkaya tekte girdim
artik acmayın bole sabah girersin tabi sans
quote:
Orjinalden alıntı: o0PuSuLA0o
puhahah sizde gm olmalısınız
gm demişken gm nasıl olunuyor eğer bir cevap alamassam bir topic açarım gerçekten nasıl olunur(bildiğim kadarıyla serverı yapan falan olucan yada arkadaşı öyle bişiler ama tamamen atarak söylüyorum)
ya yalan bu taktik 4 feda 5 dakka kadar denedim olmadı sen kesin sabahın korunde denemişsindir olmuştur
arkadaslar bu arkadasin dediği doğru olmasada girmeden önce bence bizle paylasması güzel jest Bir kaç kişiyi saygıya davet ediyorum
bi denim bakalm
quote:
Orjinalden alıntı: HeaVen eviL
PoP abicim denedik olmuyor.Heralde bu da şansa kalan bir yöntem gibime geliyor