Şimdi Ara

Oyuna hakemlik modu gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sürekli gelişiyor oyunlar kalecilik modu geldi mesela fifaya seneye pese de gelir büyük ihtimal hakem olma olayını nasıl olurdu sizce

• ilginç olur aslında. maçta verdiğin doğru kararlarla iyi puan alırsın. ona göre iyi maçlara çıkarsın. düşün ana lig online oynuyorsun hakemde gerçek biri :) ..
    şike yapanın yada sürekli hatalı karar verenin direk lisansı iptal edilir :) sadece karar vermeside yetmez. sürekli pozisyon alması gerekir. devamlı koşacak yani. koşmazsa uzak kalıp görmeyecek. çıkardığı iyi maçlara göre üst klasman maçları yönetir falan. yani kalecilik gibi bişey aslında. çok fazla oyunda olmayacak.
    senin fantezin yine iyide sonra biri çıkar ben pes2012de maçtaki top olmak istiyorum. kim vurursa ben nereye gitmek istiyorsam oraya yuvarlanmak istiyotum fantezisini söylese ne olacak

• İlginç ve güzel olabilir aslında

Bilmiyorum fifa yetkilileri bunu düşündüler mi ama düşünürlerse çok hoş olabilir
  • orta hakemlik değilde, yan hakemlik zevkli olur paso abuk subuk off side gösterirdim uyuzluğuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: baadelpiero

ilginç olur aslında. maçta verdiğin doğru kararlarla iyi puan alırsın. ona göre iyi maçlara çıkarsın. düşün ana lig online oynuyorsun hakemde gerçek biri :) ..
    şike yapanın yada sürekli hatalı karar verenin direk lisansı iptal edilir :) sadece karar vermeside yetmez. sürekli pozisyon alması gerekir. devamlı koşacak yani. koşmazsa uzak kalıp görmeyecek. çıkardığı iyi maçlara göre üst klasman maçları yönetir falan. yani kalecilik gibi bişey aslında. çok fazla oyunda olmayacak.
    senin fantezin yine iyide sonra biri çıkar ben pes2012de maçtaki top olmak istiyorum. kim vurursa ben nereye gitmek istiyorsam oraya yuvarlanmak istiyotum fantezisini söylese ne olacak

biraz kafa yorulursa birşeyler çıkar diye düşünüyorum

• Böyle bir oyunu çok uzun zamandır düşünüp hayal ediyorum. Başlı başına bir hakem similasyonu oyunu yapılabilir aslında. Maç sonunda bize hakem komitesi tarafından puan verilse, o puana göre sonraki maçlarda atama yapılsa. Amatör ve alt kademe lig maçlarıyla başladığımız kariyerimize; üst ligler, avrupa kupaları ve dünya kupası maçları yöneterek zirveye çıkmak. Amaç ŞLde veya dünya kupasında final maçı yönetmek. Oyunda atanmış bir tuşa bastığımızda hakem düdüğü çaldığında oyun duracak ve ekrana hangi kararı vereceğimiz söylenecek(hızlı atama tuşlarıyla menüye gelmeden de verileebilir bu karar). Fazlasıyla zevkli ve eğlenceli bir oyun ortaya çıkabilir.

Bu oyun bir çıksın, ilk oynatacağım maç GS-FB maçı olacak, artık FBli oyunculara kaç tane kırmızı kart gösterip, GS lehine kaç tane penaltı gösteririm bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.