Şimdi Ara

Oyuna girmeden ping görme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
5.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ping riot.de -t

yazın. Bu komutla anlık olarak pinginizi görebilirsiniz. İki de bir bu komutu yazmakla uğraşmamak için de .bat dosyası oluşturup içine o komutu yazıp kaydedebilirsiniz. Çift tıklamayla çalışır. Oyun içindeki pingle 5-10 ping oynayabiliyor sanırım. Ben West için denediğimde düzgündü sonuçlar. Muhtemelen TR/EUNE için de çalışır.

Oyuna girmeden ping görme

Edit:riot.de yerine riot.ca ile -sanırım- NA pingine de ulaşabilirsiniz. NA'da oynayan biri deneyip haber verirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 8 Eylül 2013; 14:28:11 >

• Tebrik ederim güzel bi araştırma. Bizide aydınlattığın için teşekkür ederiz. Bu tür araştırmalarının devamını şahsen bekliyorum.

İyi geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler en azından ping varsa girmeyiz oyuna
  • Gayet güzel konu.
  • Gerçekten çok faydalı bir konu. Teşekkürler
  • Saolasın devamını bekliyoruz

Önlem alırız artık
  • riot.de yerine riot.ca ile -sanırım- NA pingine de ulaşabilirsiniz. NA'da oynayan biri deneyip haber verirse sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80 saate oyuna girememek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Oyuna girmeden ping görme
  • saol qnq rep ini verdim
  • Teşekkürler dostum iyi ir konu olmuş
  • Tesekkurler hocam bence ust konu olmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler yararlı
  • Teşekkürler güzel paylaşım
  • Tesekkurler TR icin de yazmamiz gereken ayni mi yoksa sonundaki eki degisiyor muyuz ?

• Faydalı bir konu olmuş. Emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantasoia

Tesekkurler TR icin de yazmamiz gereken ayni mi yoksa sonundaki eki degisiyor muyuz ?

EU sunucuları ve TR sunucusu aynı konumda. Bu yüzden riot.de ile yaparsanız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

quote:

Orijinalden alıntı: Phantasoia

Tesekkurler TR icin de yazmamiz gereken ayni mi yoksa sonundaki eki degisiyor muyuz ?

EU sunucuları ve TR sunucusu aynı konumda. Bu yüzden riot.de ile yaparsanız olur.

Tesekkurler

• Bat dosyası oluşturup attım masaüstüne eline sağlık, Na içinde ayarlanır mı acaba? Pingim 222 sabit sıkıntı yok ama bazen artabiliyor öğrensem girmeden iyi olurdu.
  • +rep yararlı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Bat dosyası oluşturup attım masaüstüne eline sağlık, Na içinde ayarlanır mı acaba? Pingim 222 sabit sıkıntı yok ama bazen artabiliyor öğrensem girmeden iyi olurdu.

riot.ca olabilir NA için ama oynamadığım için NA'da deneyemedim onu açıkçası. Ama baktığımda 200 civarı ping çıkıyor riot.ca için. Yani muhtemelen NA için kullanılabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.