Şimdi Ara

Oyuna girince ekran hatası ve reset atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Yeni bir sistem topladım ve bu sisteme r9 270x 2015 yılında aldığım ekran kartını taktım(malum ekran kartı fiyatları) 3-4 gün sistem çok güzel çalışıyordu taki aida64 isimli programı indirip stres testi yapana kadar.


    Stres testini başlattım bilgisayarı sabah yeni açmıştım ve soğuktu.sonra ekran donmaya başladı ekranda bi kaç cizgi oluştu stres testini kapattim hala donma vardi ekranda hemen reset attım.Sonra pubg oyununu açtım ve tam map yüklenip oyuna girdiğim anda ekranda dikey gri cizgiler oluşup reset attı.sonra bidaha bidaha denedim ama sonuç aynıydı.işlemci sıcaklikligi ekran karti sicakligi normal ekran karti max 70 derece oluyor.ekran kartini baska bir sisteme takarakta denedim ordada sorun ayniydi yani psu,islemci sorunu degildi ekran karti arizaliydi belli ki.


    siz değerli arkadaşlarımın yardımlarınızı bekliyorum ekran kartinda chipsette mi sorun var yoksa vram arizasi falan mi neden boyle bir sey oldu stres testinde ?


    sistem

    ryzen 5 3600

    650w corsair psu

    16 Gb ram

    m2 sandisk 500 gb ssd

    r9 270x 2 gb sapphire ekran karti



    Oyuna girince ekran hatası ve reset atma
    Oyuna girince ekran hatası ve reset atma
    Oyuna girince ekran hatası ve reset atma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.