Merhabalar, Yeni bir sistem topladım ve bu sisteme r9 270x 2015 yılında aldığım ekran kartını taktım(malum ekran kartı fiyatları) 3-4 gün sistem çok güzel çalışıyordu taki aida64 isimli programı indirip stres testi yapana kadar. Stres testini başlattım bilgisayarı sabah yeni açmıştım ve soğuktu.sonra ekran donmaya başladı ekranda bi kaç cizgi oluştu stres testini kapattim hala donma vardi ekranda hemen reset attım.Sonra pubg oyununu açtım ve tam map yüklenip oyuna girdiğim anda ekranda dikey gri cizgiler oluşup reset attı.sonra bidaha bidaha denedim ama sonuç aynıydı.işlemci sıcaklikligi ekran karti sicakligi normal ekran karti max 70 derece oluyor.ekran kartini baska bir sisteme takarakta denedim ordada sorun ayniydi yani psu,islemci sorunu degildi ekran karti arizaliydi belli ki. siz değerli arkadaşlarımın yardımlarınızı bekliyorum ekran kartinda chipsette mi sorun var yoksa vram arizasi falan mi neden boyle bir sey oldu stres testinde ? sistem ryzen 5 3600 650w corsair psu 16 Gb ram m2 sandisk 500 gb ssd r9 270x 2 gb sapphire ekran karti ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim