Şimdi Ara

oyuna girerken bu hatayı alıyorum yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
17.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internal exception:java.net.sockettimeoutexception:read timed out

hatası veriyor ne kendi kurduğum server'a nede arkadaşımın serverına giremiyorum.Çözümü nedir?

• Minecraft server hatalarının gerçekten birden fazla sebebi var.

1- Online mode

server.properties isimli dosyadan onlinemode= false yapmazsanız oynayamazsınız.

2- ip adresi ve port

IP adresiniz sabit olmalıki genelde bunun için hamachi kullanıyoruz. server.properties dosyasına kendi hamachi ipnizi girmelisiniz. port olarak modeminizde 25565 portunu açmalısınız.

3-Farklı sürüm ve server

Mutlaka ama mutlaka minecraftın veya pluginli bir server kuracaksanız bukkitin sitesinden güncel dosyaları indirmelisiniz. İlla outaded server hatası vericek diye birşey yok farklı hatalar verebiliyor.

Aklıma gelenler bunlar eğer bunları kontrol eder ve hala çalıştıramazsınız teamviewerden yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

Minecraft server hatalarının gerçekten birden fazla sebebi var.

1- Online mode

2- ip adresi ve port

IP adresiniz sabit olmalıki genelde bunun için hamachi kullanıyoruz. server.properties dosyasına kendi hamachi ipnizi girmelisiniz. port olarak modeminizde 25565 portunu açmalısınız.

3-Farklı sürüm ve server

Mutlaka ama mutlaka minecraftın veya pluginli bir server kuracaksanız bukkitin sitesinden güncel dosyaları indirmelisiniz. İlla outaded server hatası vericek diye birşey yok farklı hatalar verebiliyor.

Aklıma gelenler bunlar eğer bunları kontrol eder ve hala çalıştıramazsınız teamviewerden yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam online mod işini hallettim ama büyük 2.hata olabilir prot işi nasıl yapılıyor yani pek anlama o işten nasıl bakacağız ona kapalıysada nasıl açıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

quote:

Orijinalden alıntı: ColdCode

Minecraft server hatalarının gerçekten birden fazla sebebi var.

1- Online mode

2- ip adresi ve port

3-Farklı sürüm ve server

Hocam online mod işini hallettim ama büyük 2.hata olabilir prot işi nasıl yapılıyor yani pek anlama o işten nasıl bakacağız ona kapalıysada nasıl açıyoruz.

Adım-1:Araç çubuğuna 192.168.2.1 yaz
    Adım-2:Nat>Port yönetimine gel
    Adım-3:
    1.SATIR:Uygulama:mc server port Hedef ip adresi:İp ni yaz buraya Protkkol:TCP Wan Portları:25565 Hedef Lan Port:25565
    2.SATIR:Uygalama:mc server port Hedef ip adresi:İp ni yaz buraya Protokol:UDP Wan Portları:25565 Hedef Lan Port:25565

• İp öğrenmek için
    1-Adım:Cmd yi aç
    2-Adım:İpconfig yaz
    Çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.