Şimdi Ara

Oyuna başlayacağım, yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Knight online hakkında pek bilgim yok. Yıllar önce kısa süreli olarak oynamıştım. Bu aralar ko'ya başlamak istiyorum. Birkaç arkadaşıma söyledim, oynamak istediler onlar da. Hangi servere başlamalıyız, hangi karakteri seçmeliyiz?.. Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claimant -- 11 Mayıs 2013; 11:16:08 >

• Başlıcaksan en alt serverlerı bı araştır öyle başla.
    Karakter seçmek tamamen sana veya size bağlı kac kişisiniz en iyi hangi karakteri becerebilirsiniz sizden iyi kimse bilemez ama kalablık bi arkadaş grubu iseniz bir birinizi tamamlayın örneğin prisiz kasmak yada parti kurmak zordur.Ne bilim sw için assasian gerekli kendinizin skıntısına göre bakın.
  • Alt serverlardan birinde oynamanızı tavsiye ederim.
  • KNİGHT PİŞMANLIKTIR !!!!!!!!
  • alt serverladan birinde başla ama emin ol koxperlar yüzünden sıkılıp bırakıcaksınız en iyisi siz pvp başlayın mage team fln kurun
  • Bu oyuna başlayan adam 4 5 yılda anca oyunun tecrübesini kazanıyor :D Şuan oynayanların %99 u bence en az 2 3 yıılık oyunculardır.Yani Knight Online ' a ilk kez başlamak için bence çok geç.Çünkü sen şimdi başlasan 1 2 seneye öğrenicen falan zaten koxperlar duperler yüzünden adam akıllı zevkte alamıcan.Belki alıyor gibi olucan ama o zamanda knight bitmiş tamamen bitmiş olacak.
  • Bildiğim kadarıyla grafiklerde ufak tefek değişikler oldu,koxp biraz azaldı ama anormal şekilde pvpleşmeye başladı bundan kastım artık çoğu oyuncuda +9,+10 İtemler vb. var sonra level jump oldu ve herkes biranda 83'e doğru kasmaya gitti...Serverların 2.portalları kapandı ve yeni serverlar eklendi.Son durum nedir , haliniz nicedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence hiç başlama, oyun oynanacak halde değil
  • başlma kardeşm hatını ziyan edersn
  • başlamamanı tavsiye ederim sonu yine hüsran olan bi başlangıç olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.