Bildirim
oyuna başlayacağım ,
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
F2P de ne kadar kısıtlanacağını araştırdın mı ? _____________________________ -
sith maraurder ol knk bızım ark bı skill basıyo pvp de herkesi kör ediyo _____________________________ -
Dostum ben de başlayacaktım ama kısıtlamalar höh yani dedirtti. Age of Conan: Unchained'e başlıyorum onun yerine. _____________________________ -
ben başladım ama tarafkonusu hala muamma ama tofn serverindayim gelirsen haberim olsun _____________________________ -
cok kotu server orası _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kill4time
cok kotu server orası
varmı tavsiye edebileceğin yalnızlık çekmiceğimiz bi server :)_____________________________ -
geceleri oynuyorsan amerikan serverlarından the bergen colony veya the ebon hawk
avrupadan thom fredon_____________________________ -
Üstteki mesajımda başlamayacağım demiştim ama dayanamadım başladım. Sırf hikayesi için bile oynanabilir. Tomb of freedom pvp serveridir. F2p oynayacaksan o serverda çok zorlanırsın. Casual oynayacağım diyosan avrupa Red eclipse. _____________________________ -
Imprial Agent Operative Tek geçerim
_____________________________ onur çagatay vural
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler