Şimdi Ara

Oyuna bağlandın diyor reconnect diyorum girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal game gir dedim 5 dakika bekledi, hiç yes no diye birşey çıkmadı, bende çıka bastım garip bir hata verdi, ardından oyunu kapattım, yeniden girdiğimde zaten oyundasınız diyordu, reconnect dedim, girmedi, kaçtır oyunu kapayıp açıyorum oyuna girmiyor yardım edin.

EDİT : Bu seferde reconnecte tıkladığımda error null diye bir hata verdi, bu yüzden ceza yemek istemiyorum ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 4 Kasım 2012; 19:30:44 >

• bende de oyun saçmalıyor hadi hayırlısı. 20000'in üstünde kişi aynı anda girmeye çalışıyormuşmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

bende de oyun saçmalıyor hadi hayırlısı. 20000'in üstünde kişi aynı anda girmeye çalışıyormuşmuş

+1

Ben de giremiyorum.
  •  Oyuna bağlandın diyor reconnect diyorum girmiyor

Bu nedir ya, oyuna girmek istermisin diye sorulmadı + hero seçme ekranı + oyuna giriş ekranını göremedim + buna tıkladığımdada bu hatayı veriyor

Eğer bu yüzden 1 saat bile ban yersem riota tüm verdiğim paralar haram olsun, ticket attım supporta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 4 Kasım 2012; 19:40:24 >
  • Ban falan olmaz herhalde genel bir sorun.
  • oyun göçtü beyler login falan yapamadım ve şu anki queue
     Oyuna bağlandın diyor reconnect diyorum girmiyor
  • bende giremiyorum, oyunum bitti hala oyundayım gözüküyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince 5ghz kopuyor
    7 ay önce açıldı
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

bende de oyun saçmalıyor hadi hayırlısı. 20000'in üstünde kişi aynı anda girmeye çalışıyormuşmuş

Aynen, oyuna bir yavaşlık geldi relog atayım dedim çıktım, girerken over 20000 dedi :/
  • nedir bu error null, riotun yapacağı işi ben.
  • Web sitesine de girmiyor. Şöyle bir hata veriyor ayrıca
    quote:

The login servers are currently offline for maintenance, for more information please visit the server status page.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.