Şimdi Ara

oyuna 1-0 önde başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • silver 3 teyseniz hayat gerçekten zor...öncelikle ne kalırsa onu alıyorum artk genellikle sup kalıor tresh alıorm banlamamışlarsa veya karşısı seçmişse.eğer alamazsan 2. garanti sup olarak taric alıorum.

Böyle yaptğımda bizim takımda kavga ve troll olma olasılığı azalıyo ve karşı takımda troll olma olasılığı daha fazla çünkü silver da sup maini olan az gördüm.böylelikle kavgasız bir takımla oyuna 1-0 önde başlıyorum.Bu taktik kesin olcak diye bişey yok çoğunlukla işe yarıo...

Ve tresh ve taric e gelirsek.treshin q skili ve ardından e skili karşı adcnin yarı canına yakın bi canını götürüo cok rahat alıorz bot lane i.Taric ise stunları tam bir kabus adc oynarken karşıma taric leona gelmesini hiç istemiorm adama sürekli stun atmaya çalışıorm farm yapamıo...

not:Treshle kazanma oranım %58 Taricle kazanma oranım %76

• Kardeşim sana hiç adc oynamaktan zerre kadar anlamayan bi adam gelmedi sanırım bak bakalım o suppluk işkenceye dönmüyomu. Kendine güveniyosan taşıyabilirm diyosan oyunu mid almaya çalış bence silverdan supp oynayarak anca şansın varsa çıkarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asoposss

Kardeşim sana hiç adc oynamaktan zerre kadar anlamayan bi adam gelmedi sanırım bak bakalım o suppluk işkenceye dönmüyomu. Kendine güveniyosan taşıyabilirm diyosan oyunu mid almaya çalış bence silverdan supp oynayarak anca şansın varsa çıkarsın

+sonsuz

Support oynayarak hiç bir yerden çıkamazsın TR'de. Her yer elo hell.
  • türkçe yakıyor hani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeşim sana hiç adc oynamaktan zerre kadar anlamayan bi adam gelmedi sanırım bak bakalım o suppluk işkenceye dönmüyomu. Kendine güveniyosan taşıyabilirm diyosan oyunu mid almaya çalış bence silverdan supp oynayarak anca şansın varsa çıkarsın

geldi o yüzden %76 ama karşıyada supdan ve adc den anlamayan adam gelmesi ihtimali var ve adam bronz deilse ben q atıp e atınca beklemez ve vsye aantajlı girdiğimiz için kili alırız tek taraflı düşünme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehup -- 15 Eylül 2013; 1:11:51 >
  • quote:

işte böyle mid or feed zihniyeti dolu silver. Konuyu açan arkadaşa kolay gelsin diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

quote:

işte böyle mid or feed zihniyeti dolu silver. Konuyu açan arkadaşa kolay gelsin diyorum.

aynen trde sup almadığı için kimse kavga çıkma ihtimali çok yüksek çünkü 2 kişi en az aynı pozisyonu söylüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol e win 8.1 ile girme
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Arkadaş mid or feed mi dedim ben ya adam eğer farmı biliyosa karakterede hakimse counterda yememişse büyük ihtimal karşısındaki adam farm bilmeyen biri ve azcık agresif oynayınca kule altından çıkmayan biri yani malesef benim oyunlarımın gerçeği senin elondakiler böyle olmayabilir bişey demiyorum ama benim elomda bu yani azcık agresif oyna kazanıyosun laneyi

• quote:

quote:

aslında o mid and feed
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaş mid or feed mi dedim ben ya adam eğer farmı biliyosa karakterede hakimse counterda yememişse büyük ihtimal karşısındaki adam farm bilmeyen biri ve azcık agresif oynayınca kule altından çıkmayan biri yani malesef benim oyunlarımın gerçeği senin elondakiler böyle olmayabilir bişey demiyorum ama benim elomda bu yani azcık agresif oyna kazanıyosun laneyi

ben silverden bahsediorum sende git kendi elondakilerin konularını cevpla o zmn

• bende eu east silverdeyim kardeşim silver için konuştum zaten
  • quote:

bende eu east silverdeyim kardeşim silver için konuştum zaten

farkettiysen tr serverinden bahsediorum ben şakamısın abi sen :D ben nerden bileyim na daki silver ı
  • Supp nida ile oranim%80:D
    Oda ward solari shurelya sonra ap:D

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

Supp nida ile oranim%80:D

supp nidale ile q atmaktan mana kalmıo .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehup

quote:

bende eu east silverdeyim kardeşim silver için konuştum zaten

farkettiysen tr serverinden bahsediorum ben şakamısın abi sen :D ben nerden bileyim na daki silver ı

TR diye belirtmemişsin kardeşim . vallahi insanlık ölmüş adama tavsiye verdik şöyle yap şöyle yaparsan daha iyi olabilir açmayın arkadaş konu falan o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehup

quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

Supp nida ile oranim%80:D

supp nidale ile q atmaktan mana kalmıo .d

Benimkide nasi bi delilikse ilk on maci nida ve zilean supp la yapmisdim:Dsilver 3oldum

• bi bakıma haklısın ama belli bir süre sonra sup oynarken de bezdiriyorlar laneni kazanıyorsun diyelim bu sefer ganglar gelmeye başlıyor ss verip lanesini takip etmeyen adam dolu server birde jungle gelince kalıyorsun 4 v 2 kule altı giriyorlar. karşıda leona tres jarvan lulu vs vs championlar varsa kazandığın laneyı kaybeder duruma geliyorsun hemde gelen adamlar kil ve asislerle kasılmış oluyor. adama neden gelmedin deyince de ss verdim ya diyor.. başka bir durum ise gene laneni kazanıyorsun ama top ve midi kaybediyorsun jungle sen laneni kazandın deyip sana gelmiyor yardıma öbür taraflara yardım ediyor yardım ederken bunuda kesiyorlar 3 lane kaybetmış duruma geçiyorsun. ve bu sefer sucu kendinde arıyorsun keşke taşıyıcı lanelerden birine pick ben yapsaydım diyorsun haksızmıyım ? buda son olarak :D genelde jungle oluyorum ben sen sup yanında 1 tane adc var ne kadar kil bıraksakda gang atsakda farm yapsana tf de arkada olmasına rağmen bir anda tfnin içine girmiş durumda buluyor kendisini yani kısaca tf de pozisyon almasını bilmeyen adcler var hemde bir sürü. oyunun en zor lanesi bana göre ama bunları kimselere anlatamazsın ve bizim tr oyuncusu her zaman pro dur her zaman en iyisi benim düşüncesinde olduğu için böyle zorluklarla karşılaşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

bi bakıma haklısın ama belli bir süre sonra sup oynarken de bezdiriyorlar laneni kazanıyorsun diyelim bu sefer ganglar gelmeye başlıyor ss verip lanesini takip etmeyen adam dolu server birde jungle gelince kalıyorsun 4 v 2 kule altı giriyorlar. karşıda leona tres jarvan lulu vs vs championlar varsa kazandığın laneyı kaybeder duruma geliyorsun hemde gelen adamlar kil ve asislerle kasılmış oluyor. adama neden gelmedin deyince de ss verdim ya diyor.. başka bir durum ise gene laneni kazanıyorsun ama top ve midi kaybediyorsun jungle sen laneni kazandın deyip sana gelmiyor yardıma öbür taraflara yardım ediyor yardım ederken bunuda kesiyorlar 3 lane kaybetmış duruma geçiyorsun. ve bu sefer sucu kendinde arıyorsun keşke taşıyıcı lanelerden birine pick ben yapsaydım diyorsun haksızmıyım ? buda son olarak :D genelde jungle oluyorum ben sen sup yanında 1 tane adc var ne kadar kil bıraksakda gang atsakda farm yapsana tf de arkada olmasına rağmen bir anda tfnin içine girmiş durumda buluyor kendisini yani kısaca tf de pozisyon almasını bilmeyen adcler var hemde bir sürü. oyunun en zor lanesi bana göre ama bunları kimselere anlatamazsın ve bizim tr oyuncusu her zaman pro dur her zaman en iyisi benim düşüncesinde olduğu için böyle zorluklarla karşılaşıyoruz.

kardeşim karşı takım c9 deil senin elondakiler niye tek taraflı düşünüyosun

• Küsuratlı sallayayım da millet anlamasın %58 %76 ne ???? Hesapladın mı qnq (hardqapaqqq)

• Türkçeyi düzgün kullanırsan biz de seni anlayabiliriz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.