Şimdi Ara

oyun yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar oyunlar hangi programlarla yapılabiliyor?Yardımcı olusanız sevinirim.

• turbo pascal 7.0
  • başka program var mı?
  • program ismi bilmiyorum ama tek bildiğim bu oyun yapma olayının sanıldığından çok daha zor olduğu tabi yetenek özveri çaba istiyo kendine güveniyosan ve dewamlı uğraşabileceğini düşünüyosan gir bu işe bikaç arkadaşım denediler ama hemen pes ettiler eğer olumlu sonuçlar elde edersen bizimle paylaş
  • türkiye de 3 kişi bu işi başarmış ve milyon dolarlar kazanmışlar.Bu adamlar başarıyorlarsa neden bizde yapamayalım.
  • o 3 kişi dedin adam lar bu işin egitimini tamamlamışlar ve çok büyük bütceler harcayarak yapmışlar bu oyunları

muhtemelen bahsettigin 3 türk karadenizli almanyada yaşayan ve Far Cry oyununu yapan

ve şu anda crysis adındaki ilk dx10 özelligi taşıyan oyunu yapan kardeşler

sadece Far Cry oyunu için 5milyon dolar harcanmış GALİBA

yani öyle büyük paralar kazanıyorlar amma

çok büyük te paralar harcıyorlar

anca 0 bilgi ile zorda olsa mario yapılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir Türk oyunu varsa o Far Cry değil, Hükümran Senfonidir. bu oyun Ankara'da Ceidot Stüdyolarında yapımaya devam ediliyor. www.imengi.com adresinden ayrıntıları ve projeyi öğrenebilirsiniz.
  • bu işi 3 kişi başarmamştır Türkiyede onlarca oyun programcısı var. Ceidot Studyoları, Son Işık bunlara örnek ayrıca dünyanın en büyük oyun programcılarından biriside türk. mevlüt dinç (mevdinc) oyun yapım işine gelince

bende oyun yapımına 2-3 aydır ilgi duyuyorum daha önceden programlama temelim vardı yeni şeyler öğrendim yani yaklaşık 1-2 yıldır adam gibi oynanabilir bir oyun yapamadım. oyun yapımına geçmek istersen araştırmalarım bana en uygun dilin C++ olduğunu gösterdi ancak c++ bilmekle iş bitmiyor, 3d tasarım yapabilmelisin ve en önemlisi Direct x veya opengl kullanabilmelisin bu dediklerimi iyi öğrenirsen bu işten ekmek bile yersin ancak bunları iyi bilmek kolay değil. bu işe başlamak için 16-25 yaş arası olman ve bu işlere zaman ayırabilmen çok önemli

yok ben uğraşamam dersen Game Maker programı ile kolayca oyun yapabilirsin ama bir programla ne kadar oyun yapılırsa o kadar...

eğer ciddiyse yarın öbürgün bu yoldan dönmeyeceksen ben sana yardım edebilirim en azından başlangıç için. istersen msn adresimi özelden gönderebilirim

hadi kolay gele

• bu işten pek anlamam ama geçenler de elime game maker diye program geçti bu program belki işini görür (kullanmadım hiç )

http://www.tamindir.com/program/5230/Game_Maker_Free_6.1_.htm

*= t a m i n d i r
    kullanımı:
    http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1538&frm=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bikan -- 3 Ocak 2007; 22:09:41 >

• quake3 arena Microsoft Visual C++ 6.0 ile yazılmış buarad ek bir bilgi olarak.
  • Baron 17 msn adresini gönder bilgi paylaşımında bulunalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

bir Türk oyunu varsa o Far Cry değil, Hükümran Senfonidir. bu oyun Ankara'da Ceidot Stüdyolarında yapımaya devam ediliyor. www.imengi.com adresinden ayrıntıları ve projeyi öğrenebilirsiniz.

ben arkadaşın bahsettigi oyunu söyledim ve söyledigim oyun
    3 karadenizli türk tarafından yapılmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnGeR2011

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

bir Türk oyunu varsa o Far Cry değil, Hükümran Senfonidir. bu oyun Ankara'da Ceidot Stüdyolarında yapımaya devam ediliyor. www.imengi.com adresinden ayrıntıları ve projeyi öğrenebilirsiniz.

ben arkadaşın bahsettigi oyunu söyledim ve söyledigim oyun
    3 karadenizli türk tarafından yapılmış

anger 3 türk doğruda tarafından yapıldığı biraz eksik sonuçta büyük bir şirket onlarca çalışan var onlar sadece patron

• bu oyun çıkınca lütfen duyarlı olalım ve orjinal alalım. çünkü bu oyun yerli bilgisayar oyunu sektöründe bir dönüm noktası olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.