Şimdi Ara

Oyun yapma yardım!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tarih dönem ödevim için hocam oyun yapmamı söledi.Kurtuluş savaşını anlatan basit bi oyun olcak bana bu konuda yardım edebilcekler varmı?Daha önce bu konuda hiç uğraşmamıştım bilen arkadaşları bekliyorum
    msn:alichan_1907@hotmail.com

• yuhh kimdir o ya öle ne biçim öğretmen o oyunların ne kadar zor yapıldığını bilmiyor heralde o kadar kolay iş değildir oyun yapmak ama gamestudyo yu deniyebilirsin ama oldukça zordur sana sölim yani gamemaker de var bence ödevini değiştir imkanın varsa
  • belki arkadaşın bölümü bilgisayar filandır. ama harbidende zor iş. ödev olarak oyunmu verilir ya. eğer bilgisayarda olması zorunlu değilse sana tavsiyem monopoly tipinde ilerlemeli bir oyun yap. bikaçtane öyle savaş oyunu var. onlardan örnek alabilirsin ama illa bilgisayarda olacak diyorsa ve bu işi bilmiyorsan tek şansın bi bilgisayarcıya yaptırmak veya daha zamanın varsa işi bilen birinden kurs almak.
  • Flash ile olsa gerek bu oyun, yoksa normal bir oyun nasıl yapılsın yahu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

Flash ile olsa gerek bu oyun, yoksa normal bir oyun nasıl yapılsın yahu.

fLASHLA DA KURTULUŞ SAVAŞI OYUNU NASIL yapılır hiç düşünemiyorum.
  • ya arkadaşlar bn de nasıl yapılır bilmiyom ama flash yaparak basit bi oyun sorularla falan geçiştirerek falan yapmak isterim en azından.Okulumuzda doğrudur otomasyon okuduğum için hocada böle bişey verdi eğer gerçekten bana yardımcı olacak arkadaş varsa bekliyorum
  • bu tip konularda senaryo yazmalısınız senaryosuz bi oyun hazırlanamaz, ikincil olarak programcılık okuyanlara bu tip oyunlar veriliyor soru cevap oyunu tarzında olacaksa bakılabilir ama animasyonlu oyun istiyorsan kusura bakma ama açık konuşayım kimse yapmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayhan Arslan -- 4 Aralık 2007; 22:56:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hay MAŞŞALLAH kendisi biliyormuymuşta oyun yapmanın kolay yada zor olduğunu

arkadaşım bence o flaş'tır.Ya sen yanlış anladın ya da hocan flaşı oyunlarak bilebilir

:s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 9 Aralık 2007; 18:44:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.